o kolay geri püskürtülüyor benim için üzülme öbgz yi reytingte geçmişti diyon my antiliğini unutuyor hemen
göğüs silikonu bu dudak silikonu mu sanki büyük olacak ne ufağıayrıca yalan diyim hala
![]()
Ok. Zaten kaç gündür aynı şeyler. Yok manukmuş.
o kolay geri püskürtülüyor benim için üzülme öbgz yi reytingte geçmişti diyon my antiliğini unutuyor hemen
göğüs silikonu bu dudak silikonu mu sanki büyük olacak ne ufağıayrıca yalan diyim hala
![]()
onu kim takar be belediye bile aramalarına cvp vermiyimiş artık
Ondaki elem hem biü'ye hem de my'ye yeter de artar bile.o kolay geri püskürtülüyor benim için üzülme öbgz yi reytingte geçmişti diyon my antiliğini unutuyor hemen
![]()
onun kalitesi yeterOk. Zaten kaç gündür aynı şeyler. Yok manukmuş.[HASHTAG]#silikonultani[/HASHTAG] o diziyi tutturmasın görürüz.
![]()
öbgz diyince my yi unutuyor amaOndaki elem hem biü'ye hem de my'ye yeter de artar bile.![]()
![]()
Oyle diyorsun ama bugün herkes onu korumuşonu kim takar be belediye bile aramalarına cvp vermiyimiş artıksürekli kıskançlıktan parkta öpüşen çiftleri şikayet ediyimiş
![]()
Yok sen geçen sezon aktif olmadığın için benim Hürremeryem nefretimi bilmezsin Kanal D'de olsa da fayda etmez yani.Meryem Uzerli Kanal D'de dizi yapsa fanı oluruz ama demi.![]()
cici kız numarası yapıyorOyle diyorsun ama bugün herkes onu korumuş![]()
onun kalitesi yetermy ile golü attı tıpkı aşkı memnu ile kıvanç-berenin attığı gibi artık meryemin sırtı yere gelmez
öbgz diyince my yi unutuyor ama![]()
Ben her zaman aktiftim.Yok sen geçen sezon aktif olmadığın için benim Hürremeryem nefretimi bilmezsin Kanal D'de olsa da fayda etmez yani.![]()
Hahahacici kız numarası yapıyorherkese hamur işi yapıp göndermiş
![]()
görmüyon mu her gün 10 haber çıkıyor melunlar birleşse bile işlemez artık meryemeGörüciizz.[HASHTAG]#silikonsultani[/HASHTAG]
ben değilim valla ben görsem bopaım onu 10.kattan aşağı atarımHahahaama birisi şey yazmış xemrexxx destere ben ve Nisa sana hayırlı gelir yazmış diğerlerin arkadan is çeviriyor yazmış
![]()
Muhteşem Yüzyıl bölüm yorumlarından bahsediyorumBen her zaman aktiftim.![]()
görmüyon mu her gün 10 haber çıkıyor melunlar birleşse bile işlemez artık meryeme
ben değilim valla ben görsem bopaım onu 10.kattan aşağı atarım![]()
iftira atma bana meelun.ssSen çıkartıyorsun yarısını.![]()
Hiçte bile Haziran.Muhteşem Yüzyıl bölüm yorumlarından bahsediyorumSen hatırladığım kadarıyla Nisan'dan sonra tam olarak aktifleşmiştin sayemde.
![]()
aaaaaaa beni taklit etmek bukadar kolay olmamalı @xemrexxx @Harunnn60 😱😱😱