zaten bi sen bi de tubatuba gibi çok var![]()
zaten bi sen bi de tubatuba gibi çok var![]()
perşembelere kösem gelsin meryem çarşambaya gelsdin tam tersi deo labilirPerşembelere gelsinBugun resmen TV ölüydü laa
Erkenden yabancı dizi izlemeye başladım
Ama konuşmasını biraz daha düzeltsin
Sonda çıkan Meryem taklidini de izleyin![]()
yaa git antilik yapma şimdiperşembelere kösem gelsin meryem çarşambaya gelsdin tam tersi deo labilir![]()
aramızda kalsın neyine yetmiyi kalite düşmanı faruk .ss kocamın ailesi de iyiymiş @sokak sanati nin dediğine göreyaa git antilik yapma şimdiKötü mötü benim KPA senin Hayat Yolundan var. Perşembe hiç bişey yok laaa tv'de
![]()
Uzun uzun tarişmicamaramızda kalsın neyine yetmiyi kalite düşmanı faruk .ss kocamın ailesi de iyiymiş @sokak sanati nin dediğine göreayrıca kpa da oyunculuk yok senaryo taklit niye onu sayıyon .ss
perşembeye seneye kösem gelir bu sene aramızda kalsın var ocak ayında kardeş payı başlıcak![]()
çakma mı doktorlar çakmaydı sen karıştırıyon galiba izin alınıp yapılan iş uyarlama oliyiUzun uzun tarişmicamKocasının Ailesi güzel(di) hala küçük kız için arada bakıyorum ama pek sarmıyor beni. Hayat Yolunda'da drlar cakması yemeyin bizi
Tanıdık yüzler olmasa o senaryoyla *ah o reytingleri alırdı
Perşembe gerçi Beren'imin günü neyse.
Doktorlara mı çakma dedimçakma mı doktorlar çakmaydı sen karıştırıyon galiba izin alınıp yapılan iş uyarlama oliyi
kocamın ailesini 1 bölüm bile izlemedim ama güzel diyilerkocamın ailesi+aramızda kalsın > hayat yolunda o yüzden çarşamba daha boş
zaten star cumartesi nurgülün dizisinin tutturursa reaksiyonla güzel köylüyü aynı gün ard arda yapar kalan gün meryemin olur
çakma olan doktorlar oluyor mantıklı düşününceDoktorlara mı çakma dedimHY çakma diyorum
Evet Kocasının Ailesi güzel(di)
![]()
ajanstan alınma bu starda yayınlanmış ama bu akşamStarımın parıldayan logosunu göremedim.![]()
o nasıl uyarlama oluyor?çakma olan doktorlar oluyor mantıklı düşününcehy uyarlama
ajanstan alınma bu starda yayınlanmış ama bu akşam![]()
Offf logolu olanı bekliyorum yoksa izleyemem.çakma olan doktorlar oluyor mantıklı düşününcehy uyarlama
ajanstan alınma bu starda yayınlanmış ama bu akşam![]()
komik değilsin .ss okan bayülgen ne ka güldürebiliyorsa o ka güldürebildin şu an i.ssOfff logolu olanı bekliyorum yoksa izleyemem.![]()
parası ödenmiştir araklama değildiro nasıl uyarlama oluyor?
doktorlar niye cakma? hy birebir greys değilkomik değilsin .ss okan bayülgen ne ka güldürebiliyorsa o ka güldürebildin şu an i.ss
parası ödenmiştir araklama değildirdoktorlar,kuzey güney ya da küçük sırlar gibi
![]()
izinsiz orası burası değiştirlip araklandığı içindoktorlar niye cakma? hy birebir greys değil![]()
komik değilsin .ss okan bayülgen ne ka güldürebiliyorsa o ka güldürebildin şu an i.ss
parası ödenmiştir araklama değildirdoktorlar,kuzey güney ya da küçük sırlar gibi
![]()
😱 Sen ciddi misin?videoyu 129 kez izledim130 tamamlayayım
![]()