Meryem Uzerli Senaryo Beğenmiyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yahu bırak hürrem karakteri popülerlikte onun rambosu polatı da recep tayyip amcasını da geçti diye inat yapıyor :X bir kere neco gibi oyunculuk eğitimi almamış,torpille başrol olmuş ve tek işi vadi olan biriyle bu işin eğitimini almıiş,küçük bir sürü rolde oynamış ve 800 kişi arasından hürrem rolüne seçilmiş biri bir değil bunu 5 yaşındaki ana sınıfı öğrencisi bile bilir :)))
anlamıyorlar işte , meryem hak ederek kazandı , herseyi kendi çabasıyla yaptı
şimdi kvp hakkında kötü şeyler yazmak istiyorum ama malum kişiler gelir gece gece uğraşamam :X

yahu bırak hürrem karakteri popülerlikte onun rambosu polatı da recep tayyip amcasını da geçti diye inat yapıyor :X bir kere neco gibi oyunculuk eğitimi almamış,torpille başrol olmuş ve tek işi vadi olan biriyle bu işin eğitimini almıiş,küçük bir sürü rolde oynamış ve 800 kişi arasından hürrem rolüne seçilmiş biri bir değil bunu 5 yaşındaki ana sınıfı öğrencisi bile bilir :)))

))) oyunculuk eğitimle olsa Türkiye de super oyunculardan geçilmezdi . su durumda polat daha iyi bir oyncu meryemden meryeme oyuncu demek için türkçesini düzeltip (türkçe şivesi yapsın bari)))) ) farklı bir oyun oynasın görelim
Neyse tartışmayacagim meryem uzerliyi ben beğeniyorum çok hoş birisi ve kalbide çok iyi :)
O türkçe mevsuzu gelince bence o şekilde konuşması hem dizi açısından iyi oldu hemde sempatikligi arttı :D
Sempatiklik ve iyi kalpliyse annemiz olsun )))

))) oyunculuk eğitimle olsa Türkiye de super oyunculardan geçilmezdi . su durumda polat daha iyi bir oyncu meryemden meryeme oyuncu demek için türkçesini düzeltip (türkçe şivesi yapsın bari)))) ) farklı bir oyun oynasın görelim

Sempatiklik ve iyi kalpliyse annemiz olsun )))
o zaten bir anne beyazsoy :)
sen cok fenasın baya eleştiriyorsun bu kadar olduğnu bilmiyordum :D

Star dizilerinde hep bir sorun, facia çıkıyor. :A

@batuhankaralar haberi görmüş ve açmış uyduruk olduğunu hiç birimiz bilemeyiz. Sonuçta içerde neler olduğunu bilmiyoruz. :)
Meryem Uzerli ekranlara gelmesin lütfen. :(

beğenmemek değil buradakı sorun ayolll kadın kendisine güvenemiyor tek başına bir diziyi kaldırabiliceğine kendisi bile inanmıyor oyüzden muhteşem yüzyıl gibi diğer karakterlerinde ön pilanda olucağı ve kesinlikle halkın ilgisini çekecek bir dizi arıyor şuan meryem :kiki::kiki:

Tabi zirveden, Meral Okay gibi bir efsaneden başlayınca sektöre normal beğenmemesi.😎

Konu kilit.

Meryem Uzerli'nin NTV'de yaptığı röportaj:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...