Meryem Uzerli Paylaşılamıyor

sen itiraf etmesen de biliyoz artık :F neyse sence hangi teklifi kabul eder meryem :F
Ben olsaydım Avşar veya Ay yapımdan teklif beklerdim :)

meryem bu saatten sonra başka bir dizide tutunamaz bence şuan acunun programı onun için çok iyi bir fırsat orda juri olarak başarısız olma ihtimali yok sonucta ama dizide rol alırsa başarısız olma ihtimali var bebeğinide düşünüp karar vericekmiş istediği zaman bebeğinide kucağına alır yeteneksizsinizde öyle juri olur bebeğiylede yarışmaya katılabilir :F
Kim başarısız olacakmış ??????????? Çok iyi bir oyuncu bence diziside büyük ihtimalle tutar :bağır:

Ben olsaydım Avşar veya Ay yapımdan teklif beklerdim :)

Kim başarısız olacakmış ??????????? Çok iyi bir oyuncu bence diziside büyük ihtimalle tutar :bağır:
tutmama ihtimalide avr ama o riski alıcağına yeteneksizsinize katılsın diyorum orda başarısız olma ihtimali yok sonucta ayrıca bebeğiylede katılabilir ayrıda kalmaz 🙂🙂

tutmama ihtimalide avr ama o riski alıcağına yeteneksizsinize katılsın diyorum orda başarısız olma ihtimali yok sonucta ayrıca bebeğiylede katılabilir ayrıda kalmaz 🙂🙂
Haklıymışsın o zaman am ilk bölümünde 8 reyting garanti yani senaryoda güzelse arttırarak devam eder.Evet bebeğiyle katılması iyi olabilir :)

2'sini de kabul etsim canım benim :X Sinema filminin çekimleri 2 sene sürsede olur:X

Acun'un teklifini anlamıyorum. Yani neden teklif götürür ki?

Timur Savcı ile anlaştı zaten çoktan, normalde Kösem Sultan bu sezon ekrana gelmesi planlanan bir diziydi çünkü. Timur Savcı Meryem Uzerli'ye teklif götürdüğünde çocuğundan dolayı yeni bir diziye başlayamayacağını belirtti, Timur Savcı'da hem 4 yıldır çalışan ekibi biraz dinlenmesi adına hem de Meryem Uzerli için 1 yıl erteledi tarihi. Meryem Uzerli ile anlaşma yapıldı ama kesin imza atıldı mı onu bilmiyorum yani bu işler hiç belli olmuyor. Fakat imajında da büyük bir değişim söz konusu olacak, özellikle saç rengi ve tipinde. :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,650
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919