- Reaksiyon puanı
- 34,540
- Puanı
- 1,061
Seni utandırmıştır umarım
Kadına bir kez daha hayran kaldım bu akşam. Mükemmel bir enerjisi var.
@Yakamoz-Asi @xemrexxx
Çok iyi renk kattı
Seni utandırmıştır umarım
@Yakamoz-Asi @xemrexxx
Aşık olunacak kadın. Ben kolay kolay böyle iltifat etmemÇok iyi renk kattı
Yok ben utanmadımSeni utandırmıştır umarım
@Yakamoz-Asi @xemrexxx
Aşık olunacak kadın. Ben kolay kolay böyle iltifat etmem
Kadında kendini beğenme ego yok, çok mütevazı ve tatlı biri. Diğer kadınlara olan yaklaşımını çok beğendim. Kendi ile barışık sempatik biri.
Hiç bir dizisini izlemedim o ayrı ama bir filmini izlemiştim. Ödül törenindeki konuşmalarınıda beğeniyordum. Güldürüyor
@xemrexxxle maalesef aynı isimleri beğendiğimiz oluyor. Hande Erçel’de onlardan biri
@xemrexxx ile maalesef aynı isimleri beğendiğimiz oluyor. Hande Erçel’de onlardan biri
Heyatım zaten forumda kadından anlayan isveçli dış mihrak, erkekten anlayan @Carpe Diem yani diğerlerinin seçimleri çok vasat ya da berbatHande Erçeli bende beğeniyorum Çok beğenirim
Heyatım zaten forumda kadından anlayan isveçli dış mihrak, erkekten anlayan @Carpe Diem yani diğerlerinin seçimleri çok vasat ya da berbat
Hande Erçeli bende beğeniyorum Çok beğenirim
Enişteyle foto gelmiş Ömer
Ekli dosyayı görüntüle 124918
Hemen gidiyorum sabah berlin e bilet aldım@xemrexxx Gitdeee Hürreme artık tam Türkçe konuşmayı öğret laaa 🤣
Allah mutlu etsin saçlarını beğenmedim ama benden selam söyle
Mersi şekeriiimmmHeyatım zaten forumda kadından anlayan isveçli dış mihrak, erkekten anlayan @Carpe Diem yani diğerlerinin seçimleri çok vasat ya da berbat
Vaaaay gözüme seneler önceki @xemrexxx geldi bir an
Tatil köyünde bazlama yapan mosi.@xemrexxx ile maalesef aynı isimleri beğendiğimiz oluyor. Hande Erçel’de onlardan biri
Hande Erçeli bende beğeniyorum Çok beğenirim
Sana da trans kalıyor.Heyatım zaten forumda kadından anlayan isveçli dış mihrak, erkekten anlayan @Carpe Diem yani diğerlerinin seçimleri çok vasat ya da berbat
Evet, öyle diyor aman takma kafana be ne de olsa o erkekten hoşlanıyor @xemrexxxBu melun bana ṣimdi ben kadından anlamıyorum mu diyor @Dosi