Hoşt sen git vadiyi kurtar.ssDogru diyorsun ayni taktigi orda da uygulasaymis bari![]()
Aaa ben şok 😱Beni o kısımları ilgilendirmiyor hatta kimseyi ilgilendirmez![]()
Hoşt sen git vadiyi kurtar.ssDogru diyorsun ayni taktigi orda da uygulasaymis bari![]()
Aaa ben şok 😱Beni o kısımları ilgilendirmiyor hatta kimseyi ilgilendirmez![]()
Vadinin bana ihtiyaci yok kendi caresine bakar oHoşt sen git vadiyi kurtar.ss
Aaa ben şok 😱
Sedef'e kanal d dizi yapıyor @ozgur2113 @Yiğitt açılmışmıydı konu? Nerde gördümHoşt sen git sedefine dizi bul daha 2 sezon süren dizisi yok amatör ligde daha![]()
Film o film.ss
Bbatmiş gibi diziVadinin bana ihtiyaci yok kendi caresine bakar o![]()
Bilmiyorum bu aralar pek takip etmiyorum ama batmaz yine bulurlar bir cikis yolunuFilm o film.ss
Bbatmiş gibi dizi![]()
Ben de dizi sanmıştım ama film o.
ıyyy şimdi @xemrexxx in çenesiyle hiç uğraşamıcam yorgunum zaten kaçıyorum ben![]()
Sen beğenmiyon ama ödülden ödüle koşuyor kadın
İnşallah bir sonraki dizisi tutarda daha çok görürüz onu![]()
Beren'le kıyaslanmasına gülüyorum, Beren'in tırnağıyla falan mı kıyaslama oldu?![]()
Uydurma beee katılacak mı katılmayacak mıatv normal yayına dönsün de "3 yıl beklediniz bişey bulamadınız... İşte hurrem sultan bizde" diye tanıtım dönene kadar inanmam daha
![]()
Gece gece senin gibi bir patates kafayla uğraşamam.![]()
Ben zayifim zaten![]()
meryoşum un resmi sayfasından paylaştığı videomun izlenme istatistiği helal olsun sultanıma araplar yok türk dünyası ve avrupa var gerçek türkler kimi izliceğini biliyorNiye olacak orası burası büyük görününce ilgi çekeceğini sanmıştır![]()
Harimm 5 bincik izlenmiş ne var bunda ?meryoşum un resmi sayfasından paylaştığı videomun izlenme istatistiği helal olsun sultanıma araplar yok türk dünyası ve avrupa var gerçek türkler kimi izliceğini biliyor@MelankoliK hariim harrimm diyordun noldu
Ekli dosyayı görüntüle 51290
5 bin mi ilzenmiş gördüğünü de mi okuyamıyonHarimm 5 bincik izlenmiş ne var bunda ?Ben de milyon izlenmiş zannettim ss.
Bir şey anlamadım nasıl bir listedir bu?5 bin mi ilzenmiş gördüğünü de mi okuyamıyon![]()
Emre meryemin bi vifeosunu koymuştu.Onun izlenmeleri var orda yani Harimm değilBir şey anlamadım nasıl bir listedir bu?
Sen mi hazırladın karman çorman?![]()
Bir şey anlamadım nasıl bir listedir bu?
Sen mi hazırladın karman çorman?![]()
meryoşum bu dergi kapakları @Çiğdem- @Yiğitt ve @Forumdash a kapak olsun demişEmre meryemin bi vifeosunu koymuştu.Onun izlenmeleri var orda yani Harimm değil![]()
Niye böyle çirkin çıkmış?meryoşum bu dergi kapakları @Çiğdem- @Yiğitt ve @Forumdash a kapak olsun demiş
Ekli dosyayı görüntüle 51323
Ekli dosyayı görüntüle 51325
Bana niye kapak oluyor?meryoşum bu dergi kapakları @Çiğdem- @Yiğitt ve @Forumdash a kapak olsun demiş
senin şirketi reddedip duruyor ya ondanBana niye kapak oluyor?Bu arada en kötü dergi kapaği sanırım
Bari özel kırmızı halı töreninde basına poz verilirkenki halinden bir resmi kapak yapsalarmiş.
ışıktan ve senin kem gözlerinden .ssNiye böyle çirkin çıkmış?![]()
Nineler gibi çıkmış. Dizisi de tutmayınca çökmüş Harimmeryoşum bu dergi kapakları @Çiğdem- @Yiğitt ve @Forumdash a kapak olsun demiş
Emre mi paylaşmış videoyu?Emre meryemin bi vifeosunu koymuştu.Onun izlenmeleri var orda yani Harimm değil![]()
Hoşt totoş.ssNineler gibi çıkmış. Dizisi de tutmayınca çökmüş Harim
Emre mi paylaşmış videoyu?![]()