Meryem Uzerli 'nin Yerine Hürrem Adayları

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
161,403
Puanı
1,060
Meryem Uzerli'nin dönemem ihtimaline akrşı yapımcı firma yeni Hürrem adayları ile görüşüyor.
Hürrem taklidi yapanlarla görüşüldüğü iddiası olsa da gerçekçi iddialar da var.

İlk isim bu sene dizisi bitecek olan Wilma Elles.
ÖBGZ'de Caroline rolü ile tanınıyor kendisi.

Diğer isim dizi başlamadan bu roıl için görüşülen Gülçin Şantırcıoğlu.
Turunç saçlarıyla kendisi bir adım önde bu konuda.

3b6a8cf7a3898903dba305bd6d037964add68f64.jpg

Wilma Elles tam bir facia olur.Benim bildiğim Tims yine yurt dışından isimlerle görüşmeye başlamış yine isimsiz bir oyuncu olacakmış yeni Hürrem :)

Durun yahu ne malum Meryem'in diziye dönmeyeceği :)

Yeni Hürrem gelmez ama diyelim ki gelecek, dediğiniz gibi Gülçin olur veya Fahriye Evcen..

Durun yahu ne malum Meryem'in diziye dönmeyeceği :)

Yeni Hürrem gelmez ama diyelim ki gelecek, dediğiniz gibi Gülçin olur veya Fahriye Evcen..

Son gelen tüm haberler Meryem'in dönmeyeceği yönünde yapımcıda kızmış ve oda Meryem'den vazgeçmiş deniliyor.Bu arada Fahriye Evcen role hiç uymaz çok genç kalır aynı şekilde fiziksel olarakta olmaz

Bence Meryem Uzerli Elidor Miss Turkey finalinde podyumda olacak.
Yarışmanın patlaması için böyle bir yol izlemiş olabilirler kimsenin günahını almak istemem ama böyle olabilir. :)

Yeni Hürrem gelirse seyirci alışamaz reytingler düştü zaten iyice düşer seneye zirve şansı zor. :)

Son gelen tüm haberler Meryem'in dönmeyeceği yönünde yapımcıda kızmış ve oda Meryem'den vazgeçmiş deniliyor.Bu arada Fahriye Evcen role hiç uymaz çok genç kalır aynı şekilde fiziksel olarakta olmaz

Zaten bu dizi başlar başlamaz Fahriye'nin olacağı söyleniyordu, fakat Fahriye Yaprak Dökümü'nde son 4 bölüm anlaşması olduğu için kabul edememişti teklifi. Saçlarını da kızıla boyatacaktı Fahriye..

Aylardır aranan 'Hürrem Sultan' sonunda bulundu! - Medya - Medyafaresi

Wilma olmaz bence.. Bence timur savcı türk çehrelerinden değil de yabancı ülkelerin çehrelerine baksın, ordan bi oyuncu seçsin :)

Bence gayet de var. İlk olarak Fahriye olacaktı zaten, verdim linki. Daha sonra Meryem seçildi :)

Fahriye`ye o saç gitmez bi kere. Güzel siyah saçları var. Kızıl yaparsa palyaçoya döner. Gerek yok. :)

- - - Ekleme - - -

Bu arada o linkte Songül Öden de diyor. O hiç olmaz yahu. Nasıl düşünmüşler Songülü. :D

Timur Savcı'nın Tuba Büyüküstün'ü bir projesinde oynatma ısrarını bilmeyen yoktur.
Yeni sezonda belki Hürrem Hürrem olmasa bile Tuba'nın da istediği gibi küçük bir rolde izlemeyi isterim. :)

Tubanın son dizi reytinglerinden sonra kimse teklif sunmaz bence tuba'ya :d

Çok komiksin Tuba şuanda bir çok yapımcının teklifini değerlendiriyor ama bu nasıl oluyor sizin mantığınıza göre demek ki neymiş herşey reyting değilmiş :)

Ayrıca şunuda belirtmeden geçemiycem evet 20 Dakika'nın reytingleri çok düşük ama bu dizide Tuba yerine bir başka oyuncu olsaydı çoktan yayından kaldırılmıştı.Ama 20 Dakika bu düşük reytinglere rağmen devam ediyor

Son düzenleme:
Timur Savcı'nın Tuba Büyüküstün'ü bir projesinde oynatma ısrarını bilmeyen yoktur.
Yeni sezonda belki Hürrem Hürrem olmasa bile Tuba'nın da istediği gibi küçük bir rolde izlemeyi isterim. :)

my için sadece aşk kadını olmak yetmez hırsı,entrikayı da uyansıtlmalı tubanın bunu yapabileceğini sanmıyorum
adaylar içinden en uygunu gülçin şantırcıoğlu tabi bir meryem olamaz kimse :(

my için sadece aşk kadını olmak yetmez hırsı,entrikayı da uyansıtlmalı tubanın bunu yapabileceğini sanmıyorum
adaylar içinden en uygunu gülçin şantırcıoğlu tabi bir meryem olamaz kimse :(

Tuba'yı böyle bir rolde izlemeden nasıl bu düşünceye kapılıyorsun ön yargılı olma bu kadar :)
Tuba M.Y'ye katılırsa eğer Mehmet Günsür'le partner olsun isterim.Hürrem olarak istemem çünkü gelen tüm oyuncular Meryem'le kıyaslanacak gelen oyuncuya allah sabır versin şimdiden

Tuba'yı böyle bir rolde izlemeden nasıl bu düşünceye kapılıyorsun ön yargılı olma bu kadar :)
Tuba M.Y'ye katılırsa eğer Mehmet Günsür'le partner olsun isterim.Hürrem olarak istemem çünkü gelen tüm oyuncular Meryem'le kıyaslanacak gelen oyuncuya allah sabır versin şimdiden
20 dk de farklı bir role büründü iyi mi oynadı kötü mü oynadı beni ilgilendirmez ama halk benimsemedi yapımcı da halkın tepkisine göre oyuncu seçer bu saatten sonra son sezona giriyor dizi riske girmez :)