haklısın engin akyürek in halinden belli durum berensiz 3 reytinge talimYine Bir Balon Sisiyor E Sistikce Sonu Patlama Oluyor Beren Saat gibi Burusarak ucar )
haklısın engin akyürek in halinden belli durum berensiz 3 reytinge talimYine Bir Balon Sisiyor E Sistikce Sonu Patlama Oluyor Beren Saat gibi Burusarak ucar )
o zamanki reyting sistemiyle simdiki bir deegil savunmaktan biktim gorduk intikam la olanlari balon patladi ama yazik oldu biz onunla ne guzel oynuyorduk ) Ayrica yurt disi satislari herseyi gosteriyor bos laf etmeyi sevmem reyting istersen 1 olsun basari yurt disiyla kayaslanirhaklısın engin akyürek in halinden belli durum berensiz 3 reytinge talim
sistem bir olmayabilir o dizide sadece berenin ismiyle 35ten fazla ülkeye satıldı kpa tuba-engin-nebooş üçlüsüyle daha 30 u göremedio zamanki reyting sistemiyle simdiki bir deegil savunmaktan biktim gorduk intikam la olanlari balon patladi ama yazik oldu biz onunla ne guzel oynuyorduk ) Ayrica yurt disi satislari herseyi gosteriyor bos laf etmeyi sevmem reyting istersen 1 olsun basari yurt disiyla kayaslanir
Kara Para Ask 64 Ulkeye Satilip Ihracat rekoru kirdi Muhtesem Yuzyildan sonra 2. oldu odul bile alindi lutfen biraz objektif olalim basari basaridir )sistem bir olmayabilir o dizide sadece berenin ismiyle 35ten fazla ülkeye satıldı kpa tuba-engin-nebooş üçlüsüyle daha 30 u göremedi
reyting sistemi farklı ülkeyi mi ölçüyor şimdi bahaneye for intikamın ortalama reytingi 5.5 tu kpa kaç 4 bile değil hadi çüz uğraşamıcam seninlew
twitter muhabbetleri kanıt değil dedim resmi açıklamaya göre daha 29 ayrıca kıvanç-farah ; burak-fahriye çiftinin gidip kendi adlarına parti düzenledikleri cannes da (dizilerin yurtdışı pazarlaması yapılan yer) engin-tuba fgidemedi bile önceden gidecekleri açıklanmasına rağmenKara Para Ask 64 Ulkeye Satilip Ihracat rekoru kirdi Muhtesem Yuzyildan sonra 2. oldu odul bile alindi lutfen biraz objektif olalim basari basaridir )
odul verenlerde mi sahte karsim ben onlara inanirm sonucta satildi ve rekor kirildi muhtesem yuzyilin takibinde bu kadar gercek haberlerin pesindeyim bentwitter muhabbetleri kanıt değil dedim resmi açıklamaya göre daha 29 ayrıca kıvanç-farah ; burak-fahriye çiftinin gidip kendi adlarına parti düzenledikleri cannes da (dizilerin yurtdışı pazarlaması yapılan yer) engin-tuba fgidemedi bile önceden gidecekleri açıklanmasına rağmen
ödüle bir şey diyen yok 5 arap kanalına aynı anda yüksek fiyatla (bunun için distribütör değiştirdiler) satılınca çok gelir getirmiş olabilir ama ülke sayısı hala 29*odul verenlerde mi sahte karsim ben onlara inanirm sonucta satildi ve rekor kirildi muhtesem yuzyilin takibinde bu kadar gercek haberlerin pesindeyim ben
ok ok oyle bu 29 rakamini baska dizi gecememis dimi gercekten dogruödüle bir şey diyen yok 5 arap kanalına aynı anda yüksek fiyatla (bunun için distribütör değiştirdiler) satılınca çok gelir getirmiş olabilir ama ülke sayısı hala 29*
her dizi yüksekj fiyata satılacak diye bir konu yok :9 küçük gelin 40 ülkeyi geçti fiyatı sudan ucuz ayrıca ay yapım avrupa ülkelerine dizi satamayınca distribütörü değiştidi dubaili bir şirket satıyor artık ay yapım dizilerini ortadoğuya ) hadi glu glu biraz izlediğin dizi hakkında bilgi sahibi ol da gelok ok oyle bu 29 rakamini baska dizi gecememis dimi gercekten dogru
sen kpa my yi geçedcek de diyordun dimi13.bölümde yayından kaldırılabilir diye hissediyorum
Finale doğru MY 6.5'larda dolanırken KPA 6 alıyordu hatırlatırım MY'nin reytinglerinden çok çaldı KPAsen kpa my yi geçedcek de diyordun dimi
my 8 in altına düşmedi diywehatırlıyorum ayrıca kpa roma bölümüyle 6 ya çıktı galiba sonra gitgide düştü 13e doğru )) ha bir de yeni fresh bir hikaye 4.sezonunun sonunsa gelmiş hikayesi bitmek üzere olan bir diziye yaklaşamadı bile my yi bırak dikmeni bile geçemediFinale doğru MY 6.5'larda dolanırken KPA 6 alıyordu hatırlatırım MY'nin reytinglerinden çok çaldı KPA
dizi kanal d ye geçse görürdün seniBende katılıyorum.
Murat Yıldırım yanlış isimle oynuyor zaten.
Meryem üzerine mi kurulu, haydi geçmiş olsundizi meryoş üzerine kurulu olacak melun iki totoş meryem için kapışacak
15+ yı kim bekliyor neredeyse 10 reytingi geçen dizi yok azıcık mantıklı olsunlar murat yıldırımın asi si 8.5 ortalama reytingi varidi aşk ve ceza da ona yakındı reyting ortalaması ayrıca aşk ve ceza my ve binbir geceden sonra en çok ülkeye satılan dizi adamın bir gideri var yani yurtdışındaF
çok beklicen melunMeryem üzerine mi kurulu, haydi geçmiş olsun
Dizinin isminin önüne ''Muhteşem Yüzyıl'ı '' eklemesinler de bakalım o zaman tutacak mı ? : ))