Meryem Uzerli, Kıvanç Tatlıtuğ Gibi Hüsrana Uğramasın!

haklısın engin akyürek in halinden belli durum berensiz 3 reytinge talim:)
o zamanki reyting sistemiyle simdiki bir deegil savunmaktan biktim gorduk intikam la olanlari balon patladi ama yazik oldu biz onunla ne guzel oynuyorduk :)) Ayrica yurt disi satislari herseyi gosteriyor bos laf etmeyi sevmem :) reyting istersen 1 olsun basari yurt disiyla kayaslanir

o zamanki reyting sistemiyle simdiki bir deegil savunmaktan biktim gorduk intikam la olanlari balon patladi ama yazik oldu biz onunla ne guzel oynuyorduk :)) Ayrica yurt disi satislari herseyi gosteriyor bos laf etmeyi sevmem :) reyting istersen 1 olsun basari yurt disiyla kayaslanir
sistem bir olmayabilir o dizide sadece berenin ismiyle 35ten fazla ülkeye satıldı kpa tuba-engin-nebooş üçlüsüyle daha 30 u göremedi:)

reyting sistemi farklı ülkeyi mi ölçüyor şimdi bahaneye for :) intikamın ortalama reytingi 5.5 tu kpa kaç 4 bile değil :) hadi çüz uğraşamıcam seninlew :)

edit: sakın 67 ülke 75 ülke saçmalığına girme sıfır kanıt var o konuyla ilgili twitter muhabbetleri kanıt değil:)

sistem bir olmayabilir o dizide sadece berenin ismiyle 35ten fazla ülkeye satıldı kpa tuba-engin-nebooş üçlüsüyle daha 30 u göremedi:)

reyting sistemi farklı ülkeyi mi ölçüyor şimdi bahaneye for :) intikamın ortalama reytingi 5.5 tu kpa kaç 4 bile değil :) hadi çüz uğraşamıcam seninlew :)
Kara Para Ask 64 Ulkeye Satilip Ihracat rekoru kirdi Muhtesem Yuzyildan sonra 2. oldu odul bile alindi lutfen biraz objektif olalim basari basaridir :))

Kara Para Ask 64 Ulkeye Satilip Ihracat rekoru kirdi Muhtesem Yuzyildan sonra 2. oldu odul bile alindi lutfen biraz objektif olalim basari basaridir :))
twitter muhabbetleri kanıt değil dedim resmi açıklamaya göre daha 29:) ayrıca kıvanç-farah ; burak-fahriye çiftinin gidip kendi adlarına parti düzenledikleri cannes da (dizilerin yurtdışı pazarlaması yapılan yer) engin-tuba fgidemedi bile önceden gidecekleri açıklanmasına rağmen :)

twitter muhabbetleri kanıt değil dedim resmi açıklamaya göre daha 29:) ayrıca kıvanç-farah ; burak-fahriye çiftinin gidip kendi adlarına parti düzenledikleri cannes da (dizilerin yurtdışı pazarlaması yapılan yer) engin-tuba fgidemedi bile önceden gidecekleri açıklanmasına rağmen :)
odul verenlerde mi sahte karsim ben onlara inanirm sonucta satildi ve rekor kirildi muhtesem yuzyilin takibinde bu kadar gercek haberlerin pesindeyim ben :)

odul verenlerde mi sahte karsim ben onlara inanirm sonucta satildi ve rekor kirildi muhtesem yuzyilin takibinde bu kadar gercek haberlerin pesindeyim ben :)
ödüle bir şey diyen yok 5 arap kanalına aynı anda yüksek fiyatla (bunun için distribütör değiştirdiler) satılınca çok gelir getirmiş olabilir ama ülke sayısı hala 29* :)

ödüle bir şey diyen yok 5 arap kanalına aynı anda yüksek fiyatla (bunun için distribütör değiştirdiler) satılınca çok gelir getirmiş olabilir ama ülke sayısı hala 29* :)
ok ok oyle bu 29 rakamini baska dizi gecememis dimi gercekten dogru:F

ok ok oyle bu 29 rakamini baska dizi gecememis dimi gercekten dogru:F
her dizi yüksekj fiyata satılacak diye bir konu yok :9 küçük gelin 40 ülkeyi geçti fiyatı sudan ucuz :) ayrıca ay yapım avrupa ülkelerine dizi satamayınca distribütörü değiştidi dubaili bir şirket satıyor artık ay yapım dizilerini ortadoğuya :)) hadi glu glu biraz izlediğin dizi hakkında bilgi sahibi ol da gel

Finale doğru MY 6.5'larda dolanırken KPA 6 alıyordu hatırlatırım MY'nin reytinglerinden çok çaldı KPA :D :D
my 8 in altına düşmedi diywehatırlıyorum ayrıca kpa roma bölümüyle 6 ya çıktı galiba sonra gitgide düştü 13e doğru :))) ha bir de yeni fresh bir hikaye 4.sezonunun sonunsa gelmiş hikayesi bitmek üzere olan bir diziye yaklaşamadı bile :) my yi bırak dikmeni bile geçemedi:)

dizi meryoş üzerine kurulu olacak melun :) iki totoş meryem için kapışacak:A

15+ yı kim bekliyor neredeyse 10 reytingi geçen dizi yok azıcık mantıklı olsunlar :F murat yıldırımın asi si 8.5 ortalama reytingi varidi aşk ve ceza da ona yakındı reyting ortalaması :) ayrıca aşk ve ceza my ve binbir geceden sonra en çok ülkeye satılan dizi adamın bir gideri var yani yurtdışında:DF
Meryem üzerine mi kurulu, haydi geçmiş olsun :F
Dizinin isminin önüne ''Muhteşem Yüzyıl'ı '' eklemesinler de bakalım o zaman tutacak mı ? : ))