Meryem Uzerli, Kıvanç Tatlıtuğ Gibi Hüsrana Uğramasın!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,202
Puanı
1,059

Hürriyet yazarı Cengiz Semercioğlu, Eylül ayında Star TV'de yayınlanacak dizi ile ekranlara dönecek olan Meryem Uzerli'yi bugünkü köşesine taşıdı ve uyarılarda bulundu.

Sürekli Meryem Uzerli'nin yapacağı işlerin konuşulduğunu oysa daha ortada bir senaryo bile olmadığını, dizi yetmezmiş gibi şimdi bir de çekilecek sinema filminin ortaya çıktığı; sevgilisi şu oldu, bu oldu şekilde sürekli haberlerin yapılması Semercioğlu'nun gözünü korkutmuş.

Kıvanç Tatlıtuğ'u örnek göstererek, televizyon tarihinin en iyi dizisi çekiliyor havası estirilmiş ama sonunda dağ fare doğurduğunu şimdi aynısının Meryem Uzerli'ye yapıldığını belirtmiş.

ikisi aynı şey mi
kıvançta büyük beklenti falan yaratılmadı sadece büyük reklam varidi
kzuey güneyin üzerinden yarım yıl geçer geçmez kss ye başladı yani ara vermedi bile meryem 2 yıldır ekranlarda yok kss gibi belli bir senaryo üzerine kurulmadı 9* farklı senaryo grubunun çalışmaları arasından seçildi

ayrıca kıvançın partneri farahtı meryeminki murat yıldırım ikisinin seviyesini aynı görüyorsa yazan köşe yazarı bu işi bıraksın

Bende meryemi sevmiyom hicc
muratim icin tutar ins.🙂
sus kız çiğdem 2 geldin yine.ss

Her zaman Cengiz Semercioğlu'nu överiz ama işimize gelmeyince tu kaka ilan ederiz.
@beyazsoy

Bence tutacak ama suan beklenti 15+ reyting gibi hissettiriyor. Aşk ve Ceza gıbı günün ortalama Dizilerinden olacak bence Murat'in dizisi.

Bakalım Murat Yıldırım diziyi sırtlayabilecek mi ?

Her zaman Cengiz Semercioğlu'nu överiz ama işimize gelmeyince tu kaka ilan ederiz.
@beyazsoy
cengiz semercioglunun yorumlari yüksel aytugdan bile taraflıdır. hatta kardeşinin başında olduğu yapım şirketi vardır izlemeyen programlara övgü yaptığı bile olur bu yüzden fatih Altaylı onu kovmuştur. bu yüzden oya doğana guverim cengize asla.))), yıllardır hürriyetin magazinin başında kalması da ayrı başarıdır!!!

ortaya çıkmamış bir iş hakkında ben de daha taraflı yorum yapması (malum muhteseme sevgim))) ) düşündürücü belki meryemden röportaj istemiştir.

beren fanları bilir. berene bir ara giydirmisti( gecenin kanatları hakkında haksız olduğunu yazmıştı) sonra beren ile röportaj yaptı birden bedenci oldu))

Bakalım Murat Yıldırım diziyi sırtlayabilecek mi ?
dizi meryoş üzerine kurulu olacak melun
iki totoş meryem için kapışacak

Bence tutacak ama suan beklenti 15+ reyting gibi hissettiriyor. Aşk ve Ceza gıbı günün ortalama Dizilerinden olacak bence Murat'in dizisi.
15+ yı kim bekliyor neredeyse 10 reytingi geçen dizi yok azıcık mantıklı olsunlar
murat yıldırımın asi si 8.5 ortalama reytingi varidi aşk ve ceza da ona yakındı reyting ortalaması
ayrıca aşk ve ceza my ve binbir geceden sonra en çok ülkeye satılan dizi adamın bir gideri var yani yurtdışında
F

Bazı kısımlarda haklı, bazı konularda ise haksız olduğunu düşünüyorum.

cengiz semercioğlu şu an kendi reklamını yapıyor resmen hangi dizi bitecek ben bilirim ne yav
@EveN
bazıları cidden düzen nedir bilmiyor engellediğin insana ne diye laf atarsın
bir de yanına intikamda vurulmayan adamın üzerinde kan izi arayarak hata buldum diyen anticilikte bir dünya markasını almaya çalışıyor
aklıma ilk gelen mesajı buldum kimseyi körü körüne savunan bir insan değilim bazıları gibi
bu özelliğimden dolayı takışmadığım adam kalmadı forumda @sokak sanati ve @destere ile bile kaç kere tartıştım beren konusunda

Konu normal aslında. Bizim Tuba teyzeyé yaptığımızı o Meryosa yapıyorlar.
@xemrexxx

ayoll kimse meryem için dizi falan izlemez dizide meryem oynuyormuş bir bakalım demez kimse evde oturup çocuk baksın en azından bir işe yarar

Niye korkmus ki korkulacak bir sey yok ortada ki korkulsun yani.

Neyse beni ortada bırakmayın siz.
@sürgünüm Tuba haberlerim kaynaklı benim. Emre'nin yurt dışı haberlerini bilmiyorum tabi.

Neyse beni ortada bırakmayın siz.
@sürgünüm Tuba haberlerim kaynaklı benim. Emre'nin yurt dışı haberlerini bilmiyorum tabi.
resmi reyting sonuçlarıona yalan diyecek kadar fan olanlara cevap mı veriyon

ayoll kimse meryem için dizi falan izlemez dizide meryem oynuyormuş bir bakalım demez kimse evde oturup çocuk baksın en azından bir işe yarar
sen böyle dediğine göre kesin izlenir bu sezon bir dirilişin tuttu izlediğin dizilerden
kpa bile bıoş ortamda 5.5 tan 3 e düştü sende bir uğursuzluk var

Tamam sustum Ben.
Sizin engel vaktiniz gelmiş anlaşılan.