Meryem Uzerli Hangi Dizide Rol Alacak?

Ben izlemediğim için ancak haftasonu berildiğinde başka kanal reklam verdiğinde bakardım:F eğer bu 3ü oynarsa bakarım netten :F
bu üçlü yetmez yanlarına neboşu da alsınlar ekran asaletten çöksün mahşerin 4 atlısıyla :bhr:

Neboşun yerine dublajı oynasın :F

allah korusun bee meryem kağıdan içeri giremez üstüne o para verir girmek için ama kapıdan içeriye sokmaz onu raci bey :A
evet arkadaşlar deniz çakırla kavgalı olan ranini teyze, kendisine canneslarda ambargo koydurtan meryem uzerlinin de edho ya katılma ihtimali üzerine dizi hakkında 50-60 anti haber hazırlamış imza atılırsa edho yu bombalayacakmış:A @batuhankaralar @denizz19 @Yiğitt @Aserat @eskici @Harunnn60
vfvfdvdf.png

evet arkadaşlar deniz çakırla kavgalı olan ranini teyze, kendisine canneslarda ambargo koydurtan meryem uzerlinin de edho ya katılma ihtimali üzerine dizi hakkında 50-60 anti haber hazırlamış imza atılırsa edho yu bombalayacakmış:A @batuhankaralar @denizz19 @Yiğitt @Aserat @eskici @Harunnn60
Ekli dosyayı görüntüle 51175
Güzel kapak yapmiş da senin dediğinden bişey anlamadım :Fcannes de meryem buna ambargo yapmiş. İmza neye toplamiş?

Meryem Uzerli dizide Özlemin arkadaşı Suzan karakterine hayat verecek. Zaten son bölümde Ünal Suzan ile görüşmeye gitmişti. Anlaşılan kısa bir rolü var.

Umarım dizi erken final yapmaz. Zaten diziye etkisi de olmaz.

Meryem Uzerli dizide Özlemin arkadaşı Suzan karakterine hayat verecek. Zaten son bölümde Ünal Suzan ile görüşmeye gitmişti. Anlaşılan kısa bir rolü var.

Umarım dizi erken final yapmaz. Zaten diziye etkisi de olmaz.
Yok yok rolü kısa değil ünal amcanın yeni manevi kızı olacak :F

Aslında Meryem iyi bir senaryoyla buluştuğunda kendini gösterebilen bir oyuncu, EDHO'nun senaryosu da yeteri kadar iyiyse "balon oyuncu" yaftasını geride bırakabilir. Tabii Gecenin Kraliçesi'nin bitmesinin üzerinden 3-4 ay geçmişken yeni bir dizide rol alır mı, emin değilim.