bu üçlü yetmez yanlarına neboşu da alsınlar ekran asaletten çöksün mahşerin 4 atlısıylaBen izlemediğim için ancak haftasonu berildiğinde başka kanal reklam verdiğinde bakardımeğer bu 3ü oynarsa bakarım netten
bu üçlü yetmez yanlarına neboşu da alsınlar ekran asaletten çöksün mahşerin 4 atlısıylaBen izlemediğim için ancak haftasonu berildiğinde başka kanal reklam verdiğinde bakardımeğer bu 3ü oynarsa bakarım netten
Neboşun yerine dublajı oynasınbu üçlü yetmez yanlarına neboşu da alsınlar ekran asaletten çöksün mahşerin 4 atlısıyla
önemli olan botoksu taşımakNeboşun yerine dublajı oynasın
Devlet memuru maaşı alacakmişönemli olan botoksu taşımak
bnm merak ettiğim meryoş ikna olduysa dizinin bütçesi noldu uçmuştur herhalde
100 binden aşağı imza atmaz meryoş bu arada meryoş nasıl imza atıyor starla daha 1 yıl anlaşması var bir de tazminatı mı ödeyecek raci şaşmazDevlet memuru maaşı alacakmiş
allah korusun bee meryem kağıdan içeri giremez üstüne o para verir girmek için ama kapıdan içeriye sokmaz onu raci beyvallahi çiğdem ve vadikızı için çok üzülüyorum bu üçünün olacağı bir diziyi 1 bölüm izleseler bile inme iner onlara
Meryoşum sanem çelik ve deniz çakir çatla da patlaallah korusun bee meryem kağıdan içeri giremez üstüne o para verir girmek için ama kapıdan içeriye sokmaz onu raci bey
Neboşun yerine dublajı oynasın
evet arkadaşlar deniz çakırla kavgalı olan ranini teyze, kendisine canneslarda ambargo koydurtan meryem uzerlinin de edho ya katılma ihtimali üzerine dizi hakkında 50-60 anti haber hazırlamış imza atılırsa edho yu bombalayacakmışallah korusun bee meryem kağıdan içeri giremez üstüne o para verir girmek için ama kapıdan içeriye sokmaz onu raci bey
Güzel kapak yapmiş da senin dediğinden bişey anlamadımevet arkadaşlar deniz çakırla kavgalı olan ranini teyze, kendisine canneslarda ambargo koydurtan meryem uzerlinin de edho ya katılma ihtimali üzerine dizi hakkında 50-60 anti haber hazırlamış imza atılırsa edho yu bombalayacakmış@batuhankaralar @denizz19 @Yiğitt @Aserat @eskici @Harunnn60
Ekli dosyayı görüntüle 51175
ranini teyze ve çetesi yaptığı olumsuz haberler nedeniyle gecenin kraliçesi lansmanı ve bergüzar&halit in partisine alınmadıGüzel kapak yapmiş da senin dediğinden bişey anlamadımcannes de meryem buna ambargo yapmiş. İmza neye toplamiş?
Helal olsun Ferhunde ablama.evet arkadaşlar deniz çakırla kavgalı olan ranini teyze, kendisine canneslarda ambargo koydurtan meryem uzerlinin de edho ya katılma ihtimali üzerine dizi hakkında 50-60 anti haber hazırlamış imza atılırsa edho yu bombalayacakmış@batuhankaralar @denizz19 @Yiğitt @Aserat @eskici @Harunnn60
Ekli dosyayı görüntüle 51175
Yok yok rolü kısa değil ünal amcanın yeni manevi kızı olacakMeryem Uzerli dizide Özlemin arkadaşı Suzan karakterine hayat verecek. Zaten son bölümde Ünal Suzan ile görüşmeye gitmişti. Anlaşılan kısa bir rolü var.
Umarım dizi erken final yapmaz. Zaten diziye etkisi de olmaz.
Ayy senin şu kaynakların kim gerçekten merak ediyorumBen kaynaklarımdan doğrulatamadım maalesef.
Yapımcılar bebeğim, yapımcılar.Ayy senin şu kaynakların kim gerçekten merak ediyorum
Havalara bakYapımcılar bebeğim, yapımcılar.
Ranini'den farkımız yok please
Rolünü biliyorum ama bu kadından bir cacık olmaz. Ondan kısa sürer diye düşünüyorum zaten rolü gereği ilk bölümler dışında ön planda olmayacak.Yok yok rolü kısa değil ünal amcanın yeni manevi kızı olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?