Meryem Uzerli Extra Turki Programında

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
161,531
Puanı
1,060
Meryem Uzerli GQ Ödül Töreni için Türkiye'ye geldiğinde güzel oyuncu ile ilk rapörtajı MBC4 kanalının programı Extra Turki kapmıştı.

Programın sunucusu Liana Dahdouh instagram hesabından paylaştığı fotoğrafa ''soon'' notunu düşerek takipçilerini heyecanlandırmıştı. Şimdi ise Meryem Uzerlili programın yayın zamanı geldi.Uzerli programın 2.sezon 14.bölümünün konuğu oldu.
B2Rq5ZbIQAAnFe_.jpg

@destere @Forumdash @sürgünüm @mrt-06 @Çiğdem- @gizem ak @Nisa @mrt-06 @yatutarsa @Bully @denizz19 @Harunnn60 @KayıpSehir @gözlemci @cookies @*YıldırıM* @sokak sanati @HachiKo @aserat54

Son düzenleme:
Bu program da röpörtaj yapılmadık kimse bırakmadı, o yüzden Meryem için de çok şaşırmadım. Hayırlısı olsun... :)

😱1.30 dan sonra bebeğin yüzü gözüküyor acaba o meryemin bebeği mi @xemrexxx ?
oyuncular süpermiş:)senaryo da :)meryem de extrasüper:D

ay ben onun poposunu ısırırım:bhr:o tombiş yanaklarını öperim:bhr:
@Çiğdem- in de kokmuş ayaklarını sincaplar öpsün:D
bencede zayıflamış hemde feci derecede :) çok aşırıya kaçmış..

Program için kalietli konuk başka ne denebilir ki :)
yıldırım boğarım bak seni sensin kokmuş :ppp::ppp::ppp:
gözlemci bebek doğurduktan sonra çok çirkinleşti meryem hatta @destere bile kabul ediyor tilkiye benziyor diyordu hahahahahah @xemrexxx te duysun :F:F:F

yıldırım boğarım bak seni sensin kokmuş :ppp::ppp::ppp:
gözlemci bebek doğurduktan sonra çok çirkinleşti meryem hatta @destere bile kabul ediyor tilkiye benziyor diyordu hahahahahah @xemrexxx te duysun :F:F:F
Ahaha koptum cidden :D

Çirkenleşmiş demiyelimde biraz formundan uzak diyelim :)
Kadın yine güzel ama yanakları cidden içine geçmiş neyse topasrlar birden kilo verenlerde olur öyle şeyler kendimden bilirim 🙂