"Meryem Uzerli" Azerbaycan'a Gidiyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Boğazında kalır boğazında kalır demek. Yani yemek yersin boğazında kalır. Bizde de var boş boğaz kelimesi. :D
8.bölüm 12.Dk'daki sahneyi izle 15.dk'ya kadar filan.Orda kız öyle bişey diyor:XYemek filan yemiyorlardi:F

8.bölüm 12.Dk'daki sahneyi izle 15.dk'ya kadar filan.Orda kız öyle bişey diyor:XYemek filan yemiyorlardi:F
Kızın gözü kaşı oynuyor dikkatli izle. Orda diyor sana bahsetmiştim arkadaşımdan, o da diyor bahsetmiştin ama böyle şeker (yemeli de deniliyor) olduğunu söylememiştin. O da diyor boğazında kalır. :D

Aslında Muhteşem Yüzyıl'dan hiç ayrılmayacaktı. Dizi acayip bir şekilde düştü. Yeni yapımlarda göreceğiz elbette. :)

Kızın gözü kaşı oynuyor dikkatli izle. Orda diyor sana bahsetmiştim arkadaşımdan, o da diyor bahsetmiştin ama böyle şeker (yemeli de deniliyor) olduğunu söylememiştin. O da diyor boğazında kalır. :D

Hımm.Dialoglardaki sözleri cımbızla tek tek çekiyorum:F Hem çok hızlı konuşuluyor hemde bizdeki anlamı şumuydu diye düşünüyorum:F:F Senin gibi benimde Azeri forumlarinda takılmam lazım:F

Hımm.Dialoglardaki sözleri cımbızla tek tek çekiyorum:F Hem çok hızlı konuşuluyor hemde bizdeki anlamı şumuydu diye düşünüyorum:F:F Senin gibi benimde Azeri forumlarinda takılmam lazım:F

Azeri forumlarında hem Azeri, hem Türk dizileri yorumlanıyor. Bir kaç tanesine kayıt yap alem Karadayıcı görsün. :D

Meryem Uzerli bakalım bu yapımda yer alırsa sesine dublaj yapılacak mı acaba? :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,603
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy