Meryem Uzerli 3 Milyon Beğeniye Ulaştı

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
161,553
Puanı
1,060
Muhteşem Yüzyıl'da canlandırdığı Hürrem Sultan karakteriyle üne kavuşan Meryem Uzerli facebookta 3 milyon beğeniye ulaştı.

4 Şubat'da 1 milyon beğeniye ulaşan Uzerli böylece 9 ay geçmeden büyük bir çıkış yakalamış oldu.Meryem Uzerli Türk oyuncular arasında facebookta konuşulma bakımından 1.; beğeni bakımından 5.sırada bulunuyor.
1897811_640093126108150_2716661684690555556_n.jpg

@destere @Forumdash @mrt-06 @yatutarsa @Bully @HachiKo @cookies @Harunnn60 @KayıpSehir @*YıldırıM* @Çiğdem- @gizem ak @denizz19 @gözlemci

herzaman söylüyorum kadın işin kolayını bulmuş dizi yokluğunda türk erkeklerin zaaflarını kullanarak bir şekilde gündemde kalmayı başardı bizde hergün çıplak fotolarımızı paylassak bizde ilk 3 yer alırdık facede :F:F:F

herzaman söylüyorum kadın işin kolayını bulmuş dizi yokluğunda türk erkeklerin zaaflarını kullanarak bir şekilde gündemde kalmayı başardı bizde hergün çıplak fotolarımızı paylassak bizde ilk 3 yer alırdık facede :F:F:F
sana kim baksın :F ayrıca oh olsun ilk 5 beren,hazal,tuba,serenay,meryem yani senin parlakların totosuna tekmeyi basmış halk :F

sana kim baksın :F ayrıca oh olsun ilk 5 beren,hazal,tuba,serenay,meryem yani senin parlakların totosuna tekmeyi basmış halk :F
sen benimi gözetliyorsun yaaa mesajımı yazar yazmaz konudan çıkıyorum hemen senin cevabını görüyorum ne zaman okuyorsudna cevap yazıyorsun :F:F:F

ergen choicelar beni ilgilendirmiyi :F ayrıca ilk dizisiyle oyuncular arasında 5.sıraya geldi yakında serenayı da geçip 4.olacak büyük bir başarı yani ergen desteği olmadan :X

3 vakte kadar Bütün teyzeler hesap açacak beraber kısır bişirip yicek Meryem'de orada.:F Ergensizmiş.😱:kiki: