stara gelecek ya 17 bin kere de izlersin senBu benim 17.
![]()
stara gelecek ya 17 bin kere de izlersin senBu benim 17.
![]()
😱Meryem için izledim şoparstara gelecek ya 17 bin kere de izlersin sen![]()
izle tabi az kalite gör@*YıldırıM* kardesimle izledik superr![]()
Dün görmüştümhttp://www.elle.com.tr/elletv/kapak.../meryem-uzerli-unlu-olmak-umurumda-degil_1166
Ve kamera arkası meryemi izleyin...
Kıskanç @Çiğdem-
@xemrexxx @cookies @Forumdash
Soğuk oldu bilmiyorum neden galiba fön makinası var ondan diyor sonda da![]()
yoo minen i de beğenmiyor ama o sondan 1.Zaten @Çiğdem- in begenmedigi kadinlar 1 numara oluyor o yüzden sorun yok 😉
Aa ne sondani be önden birinci.yoo minen i de beğenmiyor ama o sondan 1.![]()
Aa ne sondani be önden birinci.
Ayrica @Çiğdem- mineyi begeniyor dizisini begenmiyor
senn yıldırıma bakma cnm aramızı bozmaya çalısıyor 🙂🙂yoo minen i de beğenmiyor ama o sondan 1.![]()
Küsmüsün sen bakayım banasenn yıldırıma bakma cnm aramızı bozmaya çalısıyor 🙂🙂
Bakmiyorum zaten ama sinirlendiriyor
Sus bakiyim mine her haliyle çok guzel @xemrexxx in dedigi gibi geleceğin neboşu 😉
yokk küss değilimmm tabikide ama oklavayı kafana geçirmek istiyorum yanı çok zamanKüsmüsün sen bakayım banaO bacaklarını kırarım bak dizide abin olucam ben
cookies değil mi?
o neboşu olmaz da keboşu olur
![]()
heyecanın kaçmasın cnm kendin öğren 🙂🙂Sus bakiyim sen mine tugay turkiyenin en iyi oyuncularindandir hem konumuz meryem
@Çiğdem- bana hemen stefan geri dönecek mi soyleyeceksin hemennn
yokk küss değilimmm tabikide ama oklavayı kafana geçirmek istiyorum yanı çok zaman![]()
YYalnız stefan gitmedi ki damon gittiSus bakiyim sen mine tugay turkiyenin en iyi oyuncularindandir hem konumuz meryem
@Çiğdem- bana hemen stefan geri dönecek mi soyleyeceksin hemennn
kız stefan ne alaka damon gitti ya o şopar stefan diyorheyecanın kaçmasın cnm kendin öğren 🙂🙂
ayoll sen sussana daha sezonu bitirmedi o stefanın gittiği bölümü izlemiş en son onu diyor 🙂🙂🙂🙂bende seni destereye havale edeyim
YYalnız stefan gitmedi ki damon gittideğil mi @Çiğdem-
kız stefan ne alaka damon gitti ya o şopar stefan diyor
Bu arada elena the originalste tatia adıyla klaus ve elejahın aşık oldukları kız olacak![]()
Tamam 😉
Aa meluna bak .ss hem mineyi begenmiyor hemde damon gitti diyor bide seni @gizem ak la yapiyorum olmaz olsun
Tek ortak konumuz MERYEMMM [emoji7] [emoji7] [emoji7]
ayoll sen sussana daha sezonu bitirmedi o stefanın gittiği bölümü izlemiş en son onu diyor 🙂🙂🙂🙂
5. SEZON 22. BOLUMDEYIM BU SONUNCU BÖLÜM YAHU 😉
![]()
meryemide sevsen super olcak 😉
okey21. Bolumde stefan öldü simdi 22. Bolumu izliyorum![]()
belki burakla olur belli mi olur ikisi de starla anlaşma imzaladıMeryem Ay yapimla donsun Burakla bence hos ikili olurlar)