Partneri kim olacak onu merak ediyorum ben ama Meryem için her türlü izlerim.enginle kıvanç ın son halinden sonra uzak durmalı ay yapımdan meryem![]()
Partneri kim olacak onu merak ediyorum ben ama Meryem için her türlü izlerim.enginle kıvanç ın son halinden sonra uzak durmalı ay yapımdan meryem![]()
meryemi çok para verirlerse partner ortalama biri olur gibiPartneri kim olacak onu merak ediyorum ben ama Meryem için her türlü izlerim.![]()
Kim yakışır sence meryememeryemi çok para verirlerse partner ortalama biri olur gibi![]()
Helal OzaNPek önemli bir başarı gibi gözkmüyor.![]()
Yok hacı @xemrexxx 'eye bakma sen ay yapıma değil de yabancı bi kanalla çalişssin mesela HBO - Starz filanda geliyor oralara
artık çocuğu oldu meryemin showtimedan yukarı gitmesinHelal OzaNAma Meryem'de demeseydin keşke
Yok hacı @xemrexxx 'eye bakma sen ay yapıma değil de yabancı bi kanalla çalişssin mesela HBO - Starz filanda geliyor oralara![]()
Kıvanç'ın son iki işide kötü ona bakarsanenginle kıvanç ın son halinden sonra uzak durmalı ay yapımdan meryem![]()
ben tabisiKim yakışır sence meryeme
ShowTime'da gereğinden fazlasını hatta boş sahnelerle geçiştirmek için bile kullanıyorartık çocuğu oldu meryemin showtimedan yukarı gitmesin![]()
işte kendini harcıyor adamKıvanç'ın son iki işide kötü ona bakarsan![]()
Partnersiz olmaz, Beren Saat'i İntikam'da gördük. Senaryoda önemli tabi.meryemi çok para verirlerse partner ortalama biri olur gibi![]()
Kıvanç olsun bariben tabisi![]()
bence kıvanç olmalıo olmazsa engin akyürek
![]()
x li sahneleri kastediyorum showtimeda daha az en fazla ses duyuluyorShowTime'da gereğinden fazlasını hatta boş sahnelerle geçiştirmek için bile kullanıyor(eğer XXX sahnesi diyorsan
)
Meryem 2'sinden de olgun görünüyor olmaz o işlerben tabisi
bence kıvanç olmalıo olmazsa engin akyürek
![]()
orada partner vardı hatta partner karışıklığı vardı türkiyeye göre değil en fazla 2 kişinin arasında kalacak kadın ya da erkek başrolPartnersiz olmaz, Beren Saat'i İntikam'da gördük. Senaryoda önemli tabi.![]()
Sen ShowTime'da en son Penny izliyordun dimix li sahneleri kastediyorum showtimeda daha az en fazla ses duyuluyor![]()
Kenan İmirzalıoğlu olamıyorsa Kıvanç'ın olmasını isterim. İkiside tartışmasız Türkiye'nin en yakışıklı ve karizmatik jönleri.
kenanı kurtarma çabalarıMeryem 2'sinden de olgun görünüyor olmaz o işlerEn iyisi Kenan
![]()
kıvanç da kurtulur böylece
BEN 5-6 kere izledim::http://www.elle.com.tr/elletv/kapak.../meryem-uzerli-unlu-olmak-umurumda-degil_1166
Ve kamera arkası meryemi izleyin...
Kıskanç @Çiğdem-
@xemrexxx @cookies @Forumdash
Soğuk oldu bilmiyorum neden galiba fön makinası var ondan diyor sonda da![]()