stara gelecek ya 17 bin kere de izlersin senBu benim 17.
stara gelecek ya 17 bin kere de izlersin senBu benim 17.
😱Meryem için izledim şoparstara gelecek ya 17 bin kere de izlersin sen
izle tabi az kalite gör@*YıldırıM* kardesimle izledik superr
Dün görmüştümhttp://www.elle.com.tr/elletv/kapak.../meryem-uzerli-unlu-olmak-umurumda-degil_1166
Ve kamera arkası meryemi izleyin...
Kıskanç @Çiğdem-
@xemrexxx @cookies @Forumdash
Soğuk oldu bilmiyorum neden galiba fön makinası var ondan diyor sonda da
yoo minen i de beğenmiyor ama o sondan 1.Zaten @Çiğdem- in begenmedigi kadinlar 1 numara oluyor o yüzden sorun yok 😉
Aa ne sondani be önden birinci.yoo minen i de beğenmiyor ama o sondan 1.
Aa ne sondani be önden birinci.
Ayrica @Çiğdem- mineyi begeniyor dizisini begenmiyor
senn yıldırıma bakma cnm aramızı bozmaya çalısıyor 🙂🙂yoo minen i de beğenmiyor ama o sondan 1.
Küsmüsün sen bakayım banasenn yıldırıma bakma cnm aramızı bozmaya çalısıyor 🙂🙂
Bakmiyorum zaten ama sinirlendiriyor
Sus bakiyim mine her haliyle çok guzel @xemrexxx in dedigi gibi geleceğin neboşu 😉
yokk küss değilimmm tabikide ama oklavayı kafana geçirmek istiyorum yanı çok zamanKüsmüsün sen bakayım banaO bacaklarını kırarım bak dizide abin olucam bencookies değil mi?
o neboşu olmaz da keboşu olur
heyecanın kaçmasın cnm kendin öğren 🙂🙂Sus bakiyim sen mine tugay turkiyenin en iyi oyuncularindandir hem konumuz meryem
@Çiğdem- bana hemen stefan geri dönecek mi soyleyeceksin hemennn
yokk küss değilimmm tabikide ama oklavayı kafana geçirmek istiyorum yanı çok zaman
YYalnız stefan gitmedi ki damon gittiSus bakiyim sen mine tugay turkiyenin en iyi oyuncularindandir hem konumuz meryem
@Çiğdem- bana hemen stefan geri dönecek mi soyleyeceksin hemennn
kız stefan ne alaka damon gitti ya o şopar stefan diyorheyecanın kaçmasın cnm kendin öğren 🙂🙂
ayoll sen sussana daha sezonu bitirmedi o stefanın gittiği bölümü izlemiş en son onu diyor 🙂🙂🙂🙂bende seni destereye havale edeyim
YYalnız stefan gitmedi ki damon gittideğil mi @Çiğdem-
kız stefan ne alaka damon gitti ya o şopar stefan diyor
Bu arada elena the originalste tatia adıyla klaus ve elejahın aşık oldukları kız olacak
Tamam 😉
Aa meluna bak .ss hem mineyi begenmiyor hemde damon gitti diyor bide seni @gizem ak la yapiyorum olmaz olsun
Tek ortak konumuz MERYEMMM [emoji7] [emoji7] [emoji7]
ayoll sen sussana daha sezonu bitirmedi o stefanın gittiği bölümü izlemiş en son onu diyor 🙂🙂🙂🙂
5. SEZON 22. BOLUMDEYIM BU SONUNCU BÖLÜM YAHU 😉
meryemide sevsen super olcak 😉
okey21. Bolumde stefan öldü simdi 22. Bolumu izliyorum
belki burakla olur belli mi olur ikisi de starla anlaşma imzaladıMeryem Ay yapimla donsun Burakla bence hos ikili olurlar)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?