Partneri kim olacak onu merak ediyorum ben ama Meryem için her türlü izlerim.enginle kıvanç ın son halinden sonra uzak durmalı ay yapımdan meryem
Partneri kim olacak onu merak ediyorum ben ama Meryem için her türlü izlerim.enginle kıvanç ın son halinden sonra uzak durmalı ay yapımdan meryem
meryemi çok para verirlerse partner ortalama biri olur gibiPartneri kim olacak onu merak ediyorum ben ama Meryem için her türlü izlerim.
Kim yakışır sence meryememeryemi çok para verirlerse partner ortalama biri olur gibi
Helal OzaNPek önemli bir başarı gibi gözkmüyor.
Yok hacı @xemrexxx 'eye bakma sen ay yapıma değil de yabancı bi kanalla çalişssin mesela HBO - Starz filanda geliyor oralara
artık çocuğu oldu meryemin showtimedan yukarı gitmesinHelal OzaNAma Meryem'de demeseydin keşke
Yok hacı @xemrexxx 'eye bakma sen ay yapıma değil de yabancı bi kanalla çalişssin mesela HBO - Starz filanda geliyor oralara
Kıvanç'ın son iki işide kötü ona bakarsanenginle kıvanç ın son halinden sonra uzak durmalı ay yapımdan meryem
ben tabisiKim yakışır sence meryeme
ShowTime'da gereğinden fazlasını hatta boş sahnelerle geçiştirmek için bile kullanıyorartık çocuğu oldu meryemin showtimedan yukarı gitmesin
işte kendini harcıyor adamKıvanç'ın son iki işide kötü ona bakarsan
Partnersiz olmaz, Beren Saat'i İntikam'da gördük. Senaryoda önemli tabi.meryemi çok para verirlerse partner ortalama biri olur gibi
Kıvanç olsun bariben tabisi
bence kıvanç olmalıo olmazsa engin akyürek
x li sahneleri kastediyorum showtimeda daha az en fazla ses duyuluyorShowTime'da gereğinden fazlasını hatta boş sahnelerle geçiştirmek için bile kullanıyor(eğer XXX sahnesi diyorsan)
Meryem 2'sinden de olgun görünüyor olmaz o işlerben tabisi
bence kıvanç olmalıo olmazsa engin akyürek
orada partner vardı hatta partner karışıklığı vardı türkiyeye göre değil en fazla 2 kişinin arasında kalacak kadın ya da erkek başrolPartnersiz olmaz, Beren Saat'i İntikam'da gördük. Senaryoda önemli tabi.
Sen ShowTime'da en son Penny izliyordun dimix li sahneleri kastediyorum showtimeda daha az en fazla ses duyuluyor
Kenan İmirzalıoğlu olamıyorsa Kıvanç'ın olmasını isterim. İkiside tartışmasız Türkiye'nin en yakışıklı ve karizmatik jönleri.
kenanı kurtarma çabalarıMeryem 2'sinden de olgun görünüyor olmaz o işlerEn iyisi Kenan
kıvanç da kurtulur böylece
BEN 5-6 kere izledim::http://www.elle.com.tr/elletv/kapak.../meryem-uzerli-unlu-olmak-umurumda-degil_1166
Ve kamera arkası meryemi izleyin...
Kıskanç @Çiğdem-
@xemrexxx @cookies @Forumdash
Soğuk oldu bilmiyorum neden galiba fön makinası var ondan diyor sonda da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?