Savcıyı döverdim.hayır o yönden sormadım böyle bir dava gelse önüne Oktay gibide bir savcı gelse ne yapardın diyorum
Savcıyı döverdim.hayır o yönden sormadım böyle bir dava gelse önüne Oktay gibide bir savcı gelse ne yapardın diyorum
Savcıyı döverdim.Çok kıl .ss
Bu arada 2. bölüm fragmanı:Aynen sıkı bir dayağı hak etti Oktay böyle savcı olurmu be
Bu arada 2. bölüm fragmanı:
Güzel bir bölüm geliyor.![]()
Dizinin ismi cok klasik kanka begenmedim1. BÖLÜM YORUMU
Harika bir dram olmuş, çok beğendim. Oyuncular da harika, tek korkum Serenay Aktaş'tı. O da çok oturmuş dizide, korkum kalmadı. @eskici kanka izle diziyi de birlikte yorumlarız.
Oktay'a çok sinir oldum, Meryem sevgi için bu nasıl fedakarlık?
Yeni sezonda 30 dizi başlatıyoruz, muhakkak birisi sana hitap eder. Profilin de çok tatlı kanka zatenDizinin ismi cok klasik kanka begenmedim![]()
30 diziyi nereye sigdiracaksiniz laYeni sezonda 30 dizi başlatıyoruz, muhakkak birisi sana hitap eder. Profilin de çok tatlı kanka zaten![]()
Kanka yeni dizi haberlerinin %80'i Kanal D çıkıyor.30 diziyi nereye sigdiracaksiniz laama kanal d nin gelecek sezon icin hazirliklarini begendim iyi calisiyor basarili bir sezon gecirecekler gibi tabii umarim dizilerin hepsi birden cöpe gitmez
![]()
![]()
30 diziyi nereye sigdiracaksiniz laama kanal d nin gelecek sezon icin hazirliklarini begendim iyi calisiyor basarili bir sezon gecirecekler gibi tabii umarim dizilerin hepsi birden cöpe gitmez
![]()
![]()
Kenan'i kaptiginiza göre beni de kapmis olabilirsiniz kankaKanka yeni dizi haberlerinin %80'i Kanal D çıkıyor.Nereye sığdıracak bilmiyorum ama düşükleri yollayıp hemen yenisini getirecek anladığım kadarıyla.
Bekleriz yeni sezonda.![]()
Öyle tabi herkes emek veriyor ama kaliteli isler yapsinlar ki tutsunİnşallah Yusuf emekle çekiyorlar gece gündüz demeden valla o emekler hatrına diziler tutar inşallah![]()
Profilin de aynı şeyi söylüyor zatenKenan'i kaptiginiza göre beni de kapmis olabilirsiniz kanka
Öyle tabi herkes emek veriyor ama kaliteli isler yapsinlar ki tutsun![]()
Kenan'i kaptiginiza göre beni de kapmis olabilirsiniz kanka
Öyle tabi herkes emek veriyor ama kaliteli isler yapsinlar ki tutsun![]()
Onu sen yaptirdin kankaProfilin de aynı şeyi söylüyor zaten![]()
Olsun kanka çok yakışmış, hiç değiştirme.Onu sen yaptirdin kanka![]()
Kanka beni biliyorsun zaten cok fazla degistirmiyorum en az 1 yil durur artik böyleOlsun kanka çok yakışmış, hiç değiştirme.![]()
Ben de ilk bölümü çok beğendim, çok iyi bir drama olmuş. İnşallah reytingi bol, yolu açık olur.Dizi çok iyi olmamış mı ya.Müzikler ayrı bi güzel olmuş,jeneriği ayrı bi sevdim.Yani kendini izlettiriyor dizi.Açelya'yı da ilk defa böyle bir rolde görüyoruz ama altından kalkmış bence.Oyunculuklar da iyi bence.Umarım senaryo ileriki bölümlerde bozmaz,bozacağını da düşünmüyorum.İkinci bölümü bekliyoruz bakalım@vadikızı @Yiğitt @eskici @xemrexxx @MayısKralı
Ben de ilk bölümü çok beğendim, çok iyi bir drama olmuş. İnşallah reytingi bol, yolu açık olur.![]()
Bu hafta reytingler artar yaKanal D Adı Efsane'yi bitirir artık galiba.Reytingler kötü baya
Dizi çok iyi olmamış mı ya.Müzikler ayrı bi güzel olmuş,jeneriği ayrı bi sevdim.Yani kendini izlettiriyor dizi.Açelya'yı da ilk defa böyle bir rolde görüyoruz ama altından kalkmış bence.Oyunculuklar da iyi bence.Umarım senaryo ileriki bölümlerde bozmaz,bozacağını da düşünmüyorum.İkinci bölümü bekliyoruz bakalım@vadikızı @Yiğitt @eskici @xemrexxx @MayısKralı