o saatte ne vadisi size ne diyorum ben evde öyle diziler izletmem annem yaprak dökümünü izlemezdi çünkü ben hiç sevmezdim ben hayatta öyle diziler izlemem
Hayat Devam Ediyoru'u izliyon ama takas)) O da bir drama kadin dizisi degil mi takass.. )))
o saatte ne vadisi size ne diyorum ben evde öyle diziler izletmem annem yaprak dökümünü izlemezdi çünkü ben hiç sevmezdim ben hayatta öyle diziler izlemem
Hayat Devam Ediyoru'u izliyon ama takas)) O da bir drama kadin dizisi degil mi takass.. )))
vallahi takas ben her dziye bakarım unutulmaza bakmışlıgım var ama nihatın karakterinin ismini hatırlamıyom. bu seninki bakma değil bayagı baygı izlememişin işte )))))))))
yok kadın dizisi değil o işte onu erkeklerde çok fazla izliyo baya erkek oyuncu var şiddet var aksiyon var müzikler süper ben onu izlerim
vallahi takas ben her dziye bakarım unutulmaza bakmışlıgım var ama nihatın karakterinin ismini hatırlamıyom. bu seninki bakma değil bayagı baygı izlememişin işte )))))))))
oha abartma hayat devam ediyor bakışmalarla geçmiyo çok hareketli bi dizi bi de doğu tarafının dizisi kaçmaz bizden
Siddet, aksiyon Fatmagül'de de var, Feriha'da da var, Muhtesem Yüzyil'da da var, Iffet'te de var.. Her drama dizisinde var.. Yoksa arada o dizileri de mi izliyon takass).
Sen neymissin öyle takas, haberimiz yokmus )))))
oha abartma hayat devam ediyor bakışmalarla geçmiyo çok hareketli bi dizi bi de doğu tarafının dizisi kaçmaz bizden
yav kardeşim ben kimseyi inandırmak zorunda değilim beni bilen bilir annem izliyodu aynı evdeyiz sonuçta gözümü kulağımı kapatacak değilim dediğim gibi geç başlıyodu o saatte hiçbişey olmuyo ondan bişey demedim yoksa ben evde öyle diziler iz-let-mem.
Hemde çok geçiyor takas... Cuma günü, Feriha'nin reklam aralarinda baktim.. Yaprak Dökümü'nün masum kizi Neslihan Atagül, yani Hayat Devam Ediyorun'un Sirin'i hos olmayan fotograflar çektiriyor.. Ve hos olmayan bir sahneyle devam ediliyor.. Buna ne denmeli takas
zaten bu saaten sonra inandıramazsın aras bey hayranı takas ))))))))))))))