Merve büyüksaraça büyük tepki!

beyazsoy

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,174
Puanı
1,059
mereve büyüksaaracın ufak bir yogurtan dolayı adayı karıştırması sonucunda adada büyük tartışma çıktı. tartışma sırasında merve büyük saraç anıla "seni döverim" demesi twittırdaki kızları sinirlendirdi ve twittırda isyan çıktı. iişte bell i başlı kızların twitleri

Merve Büyüksaraç" Anıl gibi çocuğa ' Seni döveriiiiim çocuk' derken koltuktan zıpladım , mahalle karısı kılıklı makarna bacak!

Merve Büyüksaraç Anıl'ı dövücekmiş. Gel kapışalım seninlee :D

Şu Anıl Survivor'un Justin Bieber'i değilse ben bi şey bilmiyorum

Anıl hayranı olarak Merve Büyüksaraç i bir kasik yogurtta bogmak istiyorum.

O mervenin ağzını öyle bi #yırtarım ki görür Anıl'a bağırmayı!!11

sen kendini ne sanıyosun?kraliçe misin sen?Anıl'a bi daha bağır sen sülalene bile küfür ederim senin.

Merve karıştırdı ortalığı küçücük bir yoğurt için sinsi merveee Doğuş'u yolladı şimdi sıra Anıl'da :D

Merve Büyüksaraç olsam gelince bol bol yoğurt yiyebileceğim için mutlu olurdum çünkü Anıl hayranları o yoğurdu onun ağzına tepicek!

Merve'cim tüm çirkefliklerini geçtim Anıl'a 'bak seni döverim' dediğin için bile seni Türkiyede dövücek onlarca kız düşman edindin

anıl sinirliyken bile çok cici değil mii bebeğiim :D

Merve Büyüksaraç adın batsın bi yoğurttan serep Anıl gibi efendi bir cocuğu ne hallere soktun. İnşallah tez zamanda elenirsin.

Son düzenleme:
nihat gibi bi adamı bile sinirlendirdiler adamım nihat gerisi hikaye nedense şu nihatları çok seviyorum geçen sene de nihat doğan la yatıp nihat doğan la kalkıyodum :d

survivor başlarken de demiştim bu survivordan tek yıldız çıkar anıl. diğerleri hepsi yok olup gidecek diğer survivora katılanlar gibi birdaha adı sanı duyulmyacak.. çagtayı kenanı kıvançı tarihe gömecek :)))))))))))

not: yakışıklı çocukları çekemiyorsun diyenlere hafiften kapak olsun :)))))))))

survivor başlarken de demiştim bu survivordan tek yıldız çıkar anıl. diğerleri hepsi yok olup gidecek diğer survivora katılanlar gibi birdaha adı sanı duyulmyacak.. çagtayı kenanı kıvançı tarihe gömecek :)))))))))))

not: yakışıklı çocukları çekemiyorsun diyenlere hafiften kapak olsun :)))))))))

abartma ya bu da unutulup gidecek buna emin ol taner bile unutulduysa bunun ismini bile hatırlamazlar :D
hem nihat bundan daha yakışıklı acayip karizma adam :D

abartma ya bu da unutulup gidecek buna emin ol taner bile unutulduysa bunun ismini bile hatırlamazlar :D
hem nihat bundan daha yakışıklı acayip karizma adam :D

niyatta yetenek sıfır oyunculuk yok adam başını bile çevirirken vudunu çeviriyor :))))) nihat okadar dizide oynadı hangisini izledinde konuşuyon :))))))))))))))

niyatta yetenek sıfır oyunculuk yok adam başını bile çevirirken vudunu çeviriyor :))))) nihat okadar dizide oynadı hangisini izledinde konuşuyon :))))))))))))))

ben bu adamı hep sevmişimdir çok karizma yakışıklı ve süper oyuncu çok güçlü adamda herşey var :D

ben bu adamı hep sevmişimdir çok karizma yakışıklı ve süper oyuncu çok güçlü adamda herşey var :D

takas hangi dizisini izledin hadi söyle madem bu kadar sevion :)))))))))))) ha dizideki konusunda anlat öyle internete bulup yazma

takas hangi dizisini izledin hadi söyle madem bu kadar sevion :)))))))))))) ha dizideki konusunda anlat öyle internete bulup yazma

çok dizisini izlemedim ama hep sevdiğim bi isimdi unutulmaz ı annem izliyodu ordan biliyorum aras rolündeydi :D yanlış anlaşılmasın geç başlıyodu ondan annem izlediğinden bakardım arada yoksa işim olmaz öyle dizilerle :D

çok dizisini izlemedim ama hep sevdiğim bi isimdi unutulmaz ı annem izliyodu ordan biliyorum aras rolündeydi :D yanlış anlaşılmasın geç başlıyodu ondan annem izlediğinden bakardım arada yoksa işim olmaz öyle dizilerle :D

işte bunu bekliyordum mahsustan sordum :))))))))) nihat hep böyle kadın drama dizilerinde oynadı. demek sende arada böyle fatmagül gibi dizilere bakıyordun vay takas :)))))))))))

vayyy takas'a bak, Unutulmaz dizisini izliyordu haa.. Karakteri de unutmamissin takas:)))

la yok ben izlemem annem izliyodu normalde de izletmem zaten ama geç başlıyodu bişey demedim :D

la yok ben izlemem annem izliyodu normalde de izletmem zaten ama geç başlıyodu bişey demedim :D

Ama yine de izliyorum dedin... Senin gibi bir Vadici'den hiç beklemezdim takas... Demek ki Vadi'nin tekrarlarini pas geçip Unutulmaz dizisini izliyordun haaa:))))

Ama yine de izliyorum dedin... Senin gibi bir Vadici'den hiç beklemezdim takas... Demek ki Vadi'nin tekrarlarini pas geçip Unutulmaz dizisini izliyordun haaa:))))
o saatte ne vadisi :d size ne diyorum ben evde öyle diziler izletmem annem yaprak dökümünü izlemezdi çünkü ben hiç sevmezdim :D ben hayatta öyle diziler izlemem