- Reaksiyon puanı
- 13,174
- Puanı
- 1,059
mereve büyüksaaracın ufak bir yogurtan dolayı adayı karıştırması sonucunda adada büyük tartışma çıktı. tartışma sırasında merve büyük saraç anıla "seni döverim" demesi twittırdaki kızları sinirlendirdi ve twittırda isyan çıktı. iişte bell i başlı kızların twitleri
Merve Büyüksaraç" Anıl gibi çocuğa ' Seni döveriiiiim çocuk' derken koltuktan zıpladım , mahalle karısı kılıklı makarna bacak!
Merve Büyüksaraç Anıl'ı dövücekmiş. Gel kapışalım seninlee
Şu Anıl Survivor'un Justin Bieber'i değilse ben bi şey bilmiyorum
Anıl hayranı olarak Merve Büyüksaraç i bir kasik yogurtta bogmak istiyorum.
O mervenin ağzını öyle bi #yırtarım ki görür Anıl'a bağırmayı!!11
sen kendini ne sanıyosun?kraliçe misin sen?Anıl'a bi daha bağır sen sülalene bile küfür ederim senin.
Merve karıştırdı ortalığı küçücük bir yoğurt için sinsi merveee Doğuş'u yolladı şimdi sıra Anıl'da
Merve Büyüksaraç olsam gelince bol bol yoğurt yiyebileceğim için mutlu olurdum çünkü Anıl hayranları o yoğurdu onun ağzına tepicek!
Merve'cim tüm çirkefliklerini geçtim Anıl'a 'bak seni döverim' dediğin için bile seni Türkiyede dövücek onlarca kız düşman edindin
anıl sinirliyken bile çok cici değil mii bebeğiim
Merve Büyüksaraç adın batsın bi yoğurttan serep Anıl gibi efendi bir cocuğu ne hallere soktun. İnşallah tez zamanda elenirsin.
Merve Büyüksaraç" Anıl gibi çocuğa ' Seni döveriiiiim çocuk' derken koltuktan zıpladım , mahalle karısı kılıklı makarna bacak!
Merve Büyüksaraç Anıl'ı dövücekmiş. Gel kapışalım seninlee
Şu Anıl Survivor'un Justin Bieber'i değilse ben bi şey bilmiyorum
Anıl hayranı olarak Merve Büyüksaraç i bir kasik yogurtta bogmak istiyorum.
O mervenin ağzını öyle bi #yırtarım ki görür Anıl'a bağırmayı!!11
sen kendini ne sanıyosun?kraliçe misin sen?Anıl'a bi daha bağır sen sülalene bile küfür ederim senin.
Merve karıştırdı ortalığı küçücük bir yoğurt için sinsi merveee Doğuş'u yolladı şimdi sıra Anıl'da
Merve Büyüksaraç olsam gelince bol bol yoğurt yiyebileceğim için mutlu olurdum çünkü Anıl hayranları o yoğurdu onun ağzına tepicek!
Merve'cim tüm çirkefliklerini geçtim Anıl'a 'bak seni döverim' dediğin için bile seni Türkiyede dövücek onlarca kız düşman edindin
anıl sinirliyken bile çok cici değil mii bebeğiim
Merve Büyüksaraç adın batsın bi yoğurttan serep Anıl gibi efendi bir cocuğu ne hallere soktun. İnşallah tez zamanda elenirsin.
Son düzenleme: