Merve Aydın'ın Kara Yüzü!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O oyunu izleyen izlemiştir. Gökhan ve Ahmet 1 tane bile sayı kaçırmadı, Serenay ise 1 tane sayı almadı. Hanginizin vicanı el verir Ahmet ve ya Gökhanı göndermeye? Survivorda dostluk mu var yahu?

Şunu da söyleyim. Haftalarca 1. olan Serenay, o akşam Tolganın bile gerisinde kalıyorsa bu kendi hatasıdır. Ne yapmışsa halkın gözünden düşmüş demekki.

Ek olarak, Merve Aydın, Serenaya "Ahmet ve Gökhanın SMS`te nasıl olduğunu bilmiyorum", ama senin haftalarca 1. olduğunu biliyorum dedi. Tolgayı eleyecek tek kişi Serenaydı ama ne yaptıysa o hafta 1. olamadı.

2.02'yi izleyin. Hiçbir şey demiyorum. Serenay kulp bulmuş, ama Merve adada haber verip ismini söyleyince satıcı oluyor. Bu da son uzun cümlemdir.

yazının temasını anlamamışsın

Eğer Turabi kadınlara saygı duymasà en çok Sahra'ya gömerdi lafları ama onà hiç saygısızlık yapmadı nerdeyse. Dün aksamda Begum'é bu sebeple cevap vermedi. @RevaN

Ayrica şu direkle tangayla dalga geçenlerin sonu ne zaman gelecek.:kiki:

@RevaN biz diyoruz Konya sen diyorsun nereler. O dediklerin Merve'nin kara yüzünü ortmeyecek.:kiki:

Konuda yazılan neyse ona göre yorum yaptım. :)
Konunun taraflı olduğu 5 metreden belli. :)

@RevaN biz diyoruz Konya sen diyorsun nereler. O dediklerin Merve'nin kara yüzünü ortmeyecek.:kiki:
Ok. :) Ben en azından tartışırken çizgimi ve seviyemi koruyorum. :)

Daha dünkü bölümde Kurabiye, Bozoku yolladı gözümüzün önünde, git bak ne konuşuyorlar diye, sonra gelince ne konuşuyorlar? diye soru soran da oydu. Resmen kölesi olmuş ordaki 6 kişi onun.

7 kişi, Turabi ve koyunları Begüm yazdı ama Begüm dün Turabiye hem sözleriyle, hem kalışıyla sıkı bir kapak çekti. 😉

Ara sıra takip ettiğim için konuya hakim değilim, tamamını da okumadım zaten ilgilenmiyorum. Ama son cümleler güzel olmuş, ben de Merve'yi bir dizide görmek isterim. :D
Ayrıca boyu 1.81'miş vay, ben daha kısa görüyordum. :D

He bir de böyle yarışmalara fazla kapılıp birbirinizi de kırmayn. Yarışma bittikten sonra konuya girip kendi yorumlarınızı okursanız bazen kendinizi ne kadar kaptırdığını görebilirsiniz. :X

Programı izleyen herkes bu sonucu çıkarır. Begüm un 2 saçma lafına konu açılıyor madem bende bulaşan üstü performansà konu açmak istedim. Ortada yalan bir şey yok.😉

Dizi sektörünüde çökertir bu. Ben Kınay yaptım orada. Allah korusun yani. Zaten babaanne gibi sıfatı var.:((

Turella ve 6 kölesi, performansı yüzünden Begüm yazdık diyorlar. Ulan hepinizin boğazına dizilsin o Begümün size kazandırdığı ödül. Hiçbir korkusundan Taneri yazamıyor. Hepsi karı gibi Turabiden korkuyor.

Bi Hasan adam çıktı be! Bir tek Hasan baş kaldırdı Turabiye. Kendi düşüncesi, kendi fikrini yazdı. Orada 1 tane bile oyun kazanamayan Taner varken, bunlar Begümü yazıyor ya, gerçekten yazık. Köle olmuş o 6 kişi.

Bundan böyle Gönüllüler takımında desteklediğim Hasan, Begüm ve Sahra var. Sahradan nefret ediyordum, bir anda yükseldi gözümde.

Evet oradakiler beyinsiz ve köle. Turabi ile takılmak onlara yarar çünkü. Birazda onlar açısından düşün.

Hee seviye var dedin yaa güldüm. Sen Survivor konusuna geldin ff'den soğudum. Biz orada tatlı sert tartışıyorduk ama sen olayı serte götürdü. Her lafından Turabi'yé sallayarak uçtun uçurdun. Çok seviyelisin. :F hayır dalga geçtiğin tek noktada aynı ve Survivor ile alakasız.

@sokak sanati Begum ile ilgili hakli bir horum

yazılanları dehşetle okuyorum. nasıl bir anlayışa sahipsiniz ki begümü söylediklerinde haklı bulabiliyorsunuz. bu begüm değilmiydi panorama da turabiyi eleştirip yiğiti öven. şimdi turabi ben performansa göre yazmadım sevmiyorum bana uzak dediği halde begüm adamı adam olmamakla süper kahraman olunmaz ve kamyon arkası sözlerden bahsederek hakaret ediyor. acun ise söz dahi vermiyor. turabiyi sevmek zorunda değilsiniz ama ona hakaret eden herkesi de haklı göstetremezsiniz. ne kadar uğraşırsanız uğraşın begüm gibi kamera görünce coşanlar duygunun kaderini paylaşacaklar. artık bu forumda yazılanları okumak dahi istemiyorum. burası forum olmaktan çok turabi ve hilmicemi linç etme platformu olmuş, allaha dua ediyorum. ve inanıyorum ki son iki sezonda dualarıma cevap veren allahim bu senede geri çevirmeyecektir. turabi ve hilmicem den birisi inşallah yine yeniden şampiyon olur.

begümün yapmacık hallerini görürsünüz ileride. artı kahraman felan derken demekki kendisi de kahramanraları seviyor. en azından süpermen ve logosunun farkında .. bengü bu kadar lakırtıyı niye yaptı bilionuzmu. çünkü turabiye yalakalık yapsada bengüyü yazacak. işlemez turabiye yalakalıkta, özür dilemekte. en azından lafımı söyleyeyim dedi. turabi antifanlarından oy alırım diye. şimdilik başarmış. turabinin tek yanlışı belki taneri korumak diye düşünüyorum ama tanerde daha 6 oyun oynamış. belki begümün dediği gibi ilerleyen süreçte tanerde açılacak.

Evet oradakiler beyinsiz ve köle. Turabi ile takılmak onlara yarar çünkü. Birazda onlar açısından düşün.

Hee seviye var dedin yaa güldüm. Sen Survivor konusuna geldin ff'den soğudum. Biz orada tatlı sert tartışıyorduk ama sen olayı serte götürdü. Her lafından Turabi'yé sallayarak uçtun uçurdun. Çok seviyelisin. :F hayır dalga geçtiğin tek noktada aynı ve Survivor ile alakasız.
Ok, aynen öyle. Soğumuş halin buysa. :):)

Farkındaysan 2-3 haftadir oradaSin ama her lafın o kadar sert ki hiç sempatik yok. Bir müddet dayandım ama bıktım ve bu hafta hiç yorum yapmadım. Malesf Doping alıp geldim. O sözde tangalari ters çevirmek için döndüm. @RevaN

Aynen @Maskeli Fedai çok güzel yorum. Begüm konusunda özellikle. Onada konu açacağım zaten. O nankör yagciyada yardiricam.:kiki:

Tangalar zaten ters çevriliyor, Turabi onu dalgalandırdığı müddetçe 360 derece dönecek o tangalar. :) Sanki büyük bir iş yapmışsın gibi konuşma. :)

Herkes yorumunu Köşe Yazısı gibi açacaksa işimiz var. Köşe yazıları doğrular ile orantılı senin yorumlarındır. Birisini karalamak için yazılmış yorum, bana göre köşe yazısı değil çöptür.

Turabi ile ilgili açılan konuda Begümün Turabiye söylediği laflar vardı sadece, bu konu tamamen taraflı.

O zaman ben "Turabi Halka Oynadı", "Turabinin Merveye karşı Kuyruk Acısı" başlığında onbinlerce konu açabilirim, ama açmıyorum. Seviye derken bunu kast ettim. :)

Sahraya dikleniyordu daha adam niye yemek yapıyorsun diye benim haberim olmadan, adamın canı istemiş, pilav yapmış kendine, ama sen hesap soramazsın bana diyor herkese. Sen herkese hesap soracaksın, ama sana sorulmayacak. Oldu?

Kendisiyle 1 kelime bile konuşmayan Mervenin arkasından konseyde konuşursa, daha adada 1. hafta, dokunulmazlık alan Hasan hakkında "isterse yüzlerce dokunulmazlık alsın, adanın efendisi olamaz" derse, o adamlık değil. Kuyruk acısıdır, seviyyesizliktir, ikiyüzlülüktür. Her türlü kötü sıfat uyar bu adama.

Sen o konularda yani karalamakta hic geri kalmiyorsun. Boş yere hikayeanlatma bana. Yorum Yaparken 3 yorumunu 2'si Turabi. Turabi'yı linç etmek için ne gerekirse yapıyorsun. Zaten gören hiç kimse Merve'yi desteklediğini o kadar kolay açmaz.

Burada taraflilik gerçek bir olay sonrasında var. Her şey ak yani.

Ama tanga dediğin turabi'nin giydiği olmuyor. Boş bunu anla.

Turabi karakteri yamuk olan herkese saldırır. Ben Merve ile hiç konuşmadım ama nefret ediyorum. İzlemekten yeterlidir bir insanı sevmemek için. 😉

Son olarak:

Ulan sen kimsin de Doğukan Manço'ya, saçları şöyle böyle, çarşıdan gelen kızlara benziyor diyorsun? Sırf seni o parkurda 2 kere gömdü diye mi?

Senin ailen, önce Doğukanın yetiştirildiyi gibi saygılı, seviyyeli yetiştirsin de seni sonra gel ona buna laf at. Sen Doğukan Mançonun tırnağının içindeki kir bile olamazsın.

Senin onun gibi saygılı, efendi, seviyyeli biri olman için birşey yapman gerekmiyor, zaten ömür boyu olamazsın. :F Doğukan dururken de Hilmicemi 1. yapanları kınıyordum zaten.

Şimdi al bak bu resimlere. Sen mi kadına benziyorsun yoksa Doğukan mı?!

images

turabi-camkiran-striptiz-sov-izle.jpg

5332f16a46f413a1024df24f.jpg

İki tane Survivor yarışmacısı için birbirinizi kırmanız, üzmeniz ne kadar saçma. Fanlığı ve antiliği abartmamak gerek. Tartışmanın daha fazla büyümemesi için konuyu kilitliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...