hahahha ahh çok güzelim gerçekten tam yakısıklı erkekleri kağpıştırıcak tipim varmıs
@destere de fırlar gelir diziye kesin ayoll biryerlerden çıakr
hahahha ahh çok güzelim gerçekten tam yakısıklı erkekleri kağpıştırıcak tipim varmıs
@mrt-06 in içi pis o yüzden kötüleri unutamıyor oysa biz mosiden kurtulmak için neler çekmiştikay sen hala mosidesin ya
la legionun sezon finali gelmiş ben izlemeye gidiyom sen de izle belki bişiler anlatırsın sonra @Çiğdem- e anlatırsın baş başayken yani hava atarsın anladım diyerek demek istedim@mrt-06 in içi pis o yüzden kötüleri unutamıyor oysa biz mosiden kurtulmak için neler çekmiştiksevineceğine kötüyü çağırıyor pis codmin
Ya benim nicki bide o değisti yani@mrt-06 in içi pis o yüzden kötüleri unutamıyor oysa biz mosiden kurtulmak için neler çekmiştiksevineceğine kötüyü çağırıyor pis codmin
benim de dizilerim bekliyor bir rahat seyrettirmediniz etiketleyip çağırıyorsunuz diziye konsantre olamadım bir türlüla legionun sezon finali gelmiş ben izlemeye gidiyom sen de izle belki bişiler anlatırsın sonra @Çiğdem- e anlatırsın baş başayken yani hava atarsın anladım diyerek demek istedim
ben mosinin hiçbişeyini sevmedim valla yalan söyleyemem şimdiYa benim nicki bide o değisti yani
Ölünün arkasından konuşma mosi de iyiydi sadece biraz fazla karamsardı sanki
benim de dizilerim bekliyor bir rahat seyrettirmediniz etiketleyip çağırıyorsunuz diziye konsantre olamadım bir türlü
ben mosinin hiçbişeyini sevmedim valla yalan söyleyemem şimdiseninkide hanı kör ölür badem gözlü olur misaline döndü?kötüye kötü demek lazım biz dosiyi seviyoruz mosi düşman başına
aaa evet şu son bölümü izleyipte kurtulalım ayoll ne izledik onuda anlamadan sezonu bitirdik ayoll pompy senaryosu gibila legionun sezon finali gelmiş ben izlemeye gidiyom sen de izle belki bişiler anlatırsın sonra @Çiğdem- e anlatırsın baş başayken yani hava atarsın anladım diyerek demek istedim
Hayallerini gerçekleştirdim.
Seni de alırız diziye AY Yapım'da oynar mısın?buradan bakınca @destere ilk çağataya sonra arasa ikisi de olmazsa sana bakar gibi
@Dosi yazacaktın
ay sen hala mosidesin ya
O kadar afiş yaptım etikete mi takıldınız.@mrt-06 in içi pis o yüzden kötüleri unutamıyor oysa biz mosiden kurtulmak için neler çekmiştiksevineceğine kötüyü çağırıyor pis codmin
Haha ama bana etiket gelmediki sadece @vadikızı nin etiketine geldim ve afişe bakmadan yazdım sana, bu arada afiş 10 numaraHayallerini gerçekleştirdim.
Seni de alırız diziye AY Yapım'da oynar mısın?
O kadar afiş yaptım etikete mi takıldınız.
Ben anca alışırım daha süresi var dosi için.
Ha deyince de olmuyor ki anca beynimin bu değişikliğe alışması lazım.Haha ama bana etiket gelmediki sadece @vadikızı nin etiketine geldim ve afişe bakmadan yazdım sana, bu arada afiş 10 numara
Ama alış yoksa senden hiç bildirim gelmez bana 😛 ve senin bildirimler boş bildirimler değil
Neyse ben bulurum yinedeHa deyince de olmuyor ki anca beynimin bu değişikliğe alışması lazım.
Yok yok o degil başkaları dedi
Beni doğru tanımış kankam
Atacan'a ne bakıyon öyle konuşuyorYok yok o degil başkaları dediözellikle @denizz19 dan haberler verdi. İkimizi benimseyenler onun yaramazliklarini anlatti bana
Halk ikimizi istiyorBeni doğru tanımış kankam
Atacan'a ne bakıyon öyle konuşuyor
Aynen halk ZeyDen aşkını görmek istiyordu senaristlerimiz doğru yoldaHalk ikimizi istiyorneyse profilde magazin malzemesi verdik sevinsinler
Aynen halk ZeyDen aşkını görmek istiyordu senaristlerimiz doğru yolda
Neyse senin dilinden @vadikızı anlarkrize girdim artık
O ne bicim laf ya ? Ne alaka neyse bende derse girecem zatenNeyse senin dilinden @vadikızı anlargelsin de beğensin her şeyiben biraz gezintiye çıkıyorum az spor yapayımmalum fit ve zinde olmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?