Mert'in Nefes Kesen Dövüş Sahnesi!

Ablam için bir fantazi de ben ürettim. :A Bir Çiğdem'e Tutuldum yeni sezonda Show TV'de! :A

37pzXA.png

@Çiğdem- @Bully @cookies @destere @Yakamoz-Asi @vadikızı @ozmoturk @dosimosi @Sherlock @turkuazz
hahahha ahh çok güzelim gerçekten tam yakısıklı erkekleri kağpıştırıcak tipim varmıs :A

@destere de fırlar gelir diziye kesin ayoll biryerlerden çıakr :A @xemrexxx @Bully

@mrt-06 in içi pis o yüzden kötüleri unutamıyor oysa biz mosiden kurtulmak için neler çekmiştik :) sevineceğine kötüyü çağırıyor pis codmin :)
la legionun sezon finali gelmiş ben izlemeye gidiyom sen de izle belki bişiler anlatırsın sonra @Çiğdem- e anlatırsın baş başayken yani hava atarsın anladım diyerek demek istedim:A

@mrt-06 in içi pis o yüzden kötüleri unutamıyor oysa biz mosiden kurtulmak için neler çekmiştik :) sevineceğine kötüyü çağırıyor pis codmin :)
Ya benim nicki bide o değisti yani :A
Ölünün arkasından konuşma mosi de iyiydi sadece biraz fazla karamsardı sanki :A

la legionun sezon finali gelmiş ben izlemeye gidiyom sen de izle belki bişiler anlatırsın sonra @Çiğdem- e anlatırsın baş başayken yani hava atarsın anladım diyerek demek istedim:A
benim de dizilerim bekliyor bir rahat seyrettirmediniz etiketleyip çağırıyorsunuz diziye konsantre olamadım bir türlü :)

Ya benim nicki bide o değisti yani :A
Ölünün arkasından konuşma mosi de iyiydi sadece biraz fazla karamsardı sanki :A
ben mosinin hiçbişeyini sevmedim valla yalan söyleyemem şimdi :) seninkide hanı kör ölür badem gözlü olur misaline döndü?:) kötüye kötü demek lazım biz dosiyi seviyoruz mosi düşman başına :)

benim de dizilerim bekliyor bir rahat seyrettirmediniz etiketleyip çağırıyorsunuz diziye konsantre olamadım bir türlü :)

ben mosinin hiçbişeyini sevmedim valla yalan söyleyemem şimdi :) seninkide hanı kör ölür badem gözlü olur misaline döndü?:) kötüye kötü demek lazım biz dosiyi seviyoruz mosi düşman başına :)
aaa evet şu son bölümü izleyipte kurtulalım ayoll ne izledik onuda anlamadan sezonu bitirdik ayoll pompy senaryosu gibi :A

hahahha ahh çok güzelim gerçekten tam yakısıklı erkekleri kağpıştırıcak tipim varmıs :A

@destere de fırlar gelir diziye kesin ayoll biryerlerden çıakr :A @xemrexxx @Bully
Hayallerini gerçekleştirdim. :A

buradan bakınca @destere ilk çağataya sonra arasa ikisi de olmazsa sana bakar gibi:A
Seni de alırız diziye AY Yapım'da oynar mısın? :A

ay sen hala mosidesin ya :A

O kadar afiş yaptım etikete mi takıldınız. :A

Ben anca alışırım daha süresi var dosi için. :F

Hayallerini gerçekleştirdim. :A

Seni de alırız diziye AY Yapım'da oynar mısın? :A

O kadar afiş yaptım etikete mi takıldınız. :A

Ben anca alışırım daha süresi var dosi için. :F
Haha ama bana etiket gelmediki sadece @vadikızı nin etiketine geldim ve afişe bakmadan yazdım sana, bu arada afiş 10 numara :A
Ama alış yoksa senden hiç bildirim gelmez bana 😛 ve senin bildirimler boş bildirimler değil :D

Haha ama bana etiket gelmediki sadece @vadikızı nin etiketine geldim ve afişe bakmadan yazdım sana, bu arada afiş 10 numara :A
Ama alış yoksa senden hiç bildirim gelmez bana 😛 ve senin bildirimler boş bildirimler değil :D
Ha deyince de olmuyor ki anca beynimin bu değişikliğe alışması lazım. :A

Ha deyince de olmuyor ki anca beynimin bu değişikliğe alışması lazım. :A
Neyse ben bulurum yinede :A gözüm her yerde ve ben yokken neler oldu kim ne yaptı kim ne dedi hepsinden haberim var :A bazıları bana @denizz19 un her hareketini rapor ettide :F seninde haberlerin geldi :A