İngiliz Merlin - Dizi Yorumları

Varmış başlık, birleştirdim. :D

Hiç izlemedim ben hiç de ilgimi çekmedi. :D
Hiç ilgi çekici durmuyor, ben de izlemedim. :A
Türüne karşı ön yargılı değilim ama gerçekten dünyanın en “hiç ilgi çekici olmayan” dizilerinden biri sahiden :A Yani birkaç kez bakmaya yeltendim ama olmadı... :A
Baya izleniyordu ama zamanında. Özellikle final bölümünün son sahnesi çok çok iyiydi. :D Gömmeyin o kadar. :A

@xemrexxx orada ki siyah saçlı kıza aşıktı :A
Gwen mi? :A @xemrexxx

Izledigim ilk yabanci diziydi. Forumda yorum konusunun olmamasina cok sasirdim. Bugün efsaneye tekrardan basladim ve izlerken 10 yil önceki heyecani tekrar yasadim. Bastan sona kadar ne olacagini bilsem de. :(

Karantina günlerinde nostalji yapmak iyi geliyor gercekten. Bu diziyi benim disimda izleyen var miydi zamaninda? :D @Forumdash @bazinga @Yiğitt @sokak sanati @phoebebuffay @Aserat @dreamy @Bully @Tolstoyevski @Ahmed @MasacRE @Silinmiş Üye @Dosi
Ben izlemiştim 3-4 sene önce. :D

• Beğendim
Reactions: kerem
Izledigim ilk yabanci diziydi. Forumda yorum konusunun olmamasina cok sasirdim. Bugün efsaneye tekrardan basladim ve izlerken 10 yil önceki heyecani tekrar yasadim. Bastan sona kadar ne olacagini bilsem de. :(

Karantina günlerinde nostalji yapmak iyi geliyor gercekten. Bu diziyi benim disimda izleyen var miydi zamaninda? :D @Forumdash @bazinga @Yiğitt @sokak sanati @phoebebuffay @Aserat @dreamy @Bully @Tolstoyevski @Ahmed @MasacRE @Silinmiş Üye @Dosi
Güncel izlemiştim yıllaaar yıllar önce. 1. sezondan final bölümüne kadar tüm bölümlerini güncel haftalık izledim. Heey gidi günler hey... :D

• Harika
Güncel izlemiştim yıllaaar yıllar önce. 1. sezondan final bölümüne kadar tüm bölümlerini güncel haftalık izledim. Heey gidi günler hey... :D
Sonunda... :A

Gercekten seyirciyi ceken bir isti, bastan sonuna kadar izlettirdi de. Finali de efsaneydi. Komedi, drama, entrika hepsi bir aradaydi. Cekimleri de o yillara göre cok kaliteliydi. :D

Yani fena değildi birbirinden bağımsız olan bölümlerden ziyade birbiriyle bağlantılı olanları seviyordum. Sanırım son iki sezonda falan dediğimi uygulamışlardı. :A
Birbirinden bagimsiz olan bölümler derken? :A

• Beğendim
  • Güldürdün
Reactions: MEnes and dreamy

Gercekten seyirciyi ceken bir isti, bastan sonuna kadar izlettirdi de. Finali de efsaneydi. Komedi, drama, entrika hepsi bir aradaydi. Cekimleri de o yillara göre cok kaliteliydi. :D

Yani her bölüm farklı olaylar yaşanıyordu ya. Bizim Arka Sokaklar’ı örnek verebilirim anlaman için. :A Yani sit-com tarzındaydı diyelim. :A

Kesinlikle zamanını düşününce ve konusunu düşününce gayet iyi bir işti. Tabi o zamanlar klasik işleri izlemediğimiz için kalitenin farkına varmıyorduk belki ama yine de Merlin'i keyifle izlediğimden eminim. :D

• Beğendim

Yok ben izlemedim hiç :A Ama cnbc-e döneminin popüler dizilerindendi, o sayede baya izleyen vardır bu diziyi :A

Cinsel ilişki (anlayın artık ne demek istediğimi) gibi diziydi...

• Güldürdün