İngiliz Merlin - Dizi Yorumları

BesaleT

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
5,875
Puanı
1,061
Dizinin Bölümleri Hakkında ki Yorumlarınızı Burada Paylaşabilirsiniz...

Reactions: DarkLegenD
Devam ediyor zaten ama galiba bu sene son sezonu olabilir arthur kral oldu çünkü
Kışın ortasında başlar

- - - Ekleme - - -

Yarıyıl tatilinden sonra başlamıştı geçen sene bu sene de böyle olabilir

Merlin devam ediyor. 5. Sezon için onay alındı ve devam ediliyor.

Merlin, Eylül 2008'de başlayan ve 2012 yılının Aralık ayında final yapan drama, komedi ve macera türünde bir dizidir. Dizinin cekimleri İngiltere’de yapılmıştır. Türkiye’de CNBC-e, e2 ve Star TV’de ekrana gelmiştir. Dizi toplam 5 sezon 65 bölümden oluşmaktadır.

Dizinin Konusu:
Merlin diğer büyücüler de olmayan bir özelliğe sahiptir. Doğuştan büyü yeteneğine sahiptir ancak kontrol etmeyi öğrenememiştir. Annesi de onu eğitmesi için Camelot’ta yaşayan Gaius adındaki yaşlı bir doktora gönderir. Ancak bunu gizli saklı yapmak zorundadır çünkü Kral Uhter büyüyü yasaklayıp tüm cadıları ölüm ile cezalandırmıştır. Ayrıca tüm ejderhaları da yok etmiştir ancak yaşlı bir ejderha hala hayattadır. Daha sonra o ejderha Merlin’in akıl hocası olacaktır. Merlin Camelot’a ayak basar basmaz tuhaf bir şekilde Prens Arthur ile tanışır. O gün yolları kesişen iki dost aynı kaderi sonsuz bir maceraya dönüştürecektir.​

Varmış başlık, birleştirdim.

Hiç izlemedim ben hiç de ilgimi çekmedi.

İzlememiştim

Reactions: kerem
Hiç ilgi çekici durmuyor, ben de izlemedim.

@xemrexxx orada ki siyah saçlı kıza aşıktı

Reactions: xemrexxx

Türüne karşı ön yargılı değilim ama gerçekten dünyanın en “hiç ilgi çekici olmayan” dizilerinden biri sahiden
Yani birkaç kez bakmaya yeltendim ama olmadı...