Çok geçmiş olsun bende de iyi huylu kemik tümörü vardıGeçmiş oldun tekrardan bende 25 şubatta ameliyat geçirmiştim ne ameliyatı geçirdin (ben beyin kanaması geçirmiştim)
Çok geçmiş olsun bende de iyi huylu kemik tümörü vardıGeçmiş oldun tekrardan bende 25 şubatta ameliyat geçirmiştim ne ameliyatı geçirdin (ben beyin kanaması geçirmiştim)
Sağ ol hoşbuldumGeçmiş olsun ...
Hoşgeldin Salahattin...
Her şey yolunda çok şükür erken davranmışız bu yüzden neredeyse hiç sıkıntı çekmedimÖncelikle geçmiş olsun, umarım her şey yolundadır. @slhttnmtl
Aramıza hoş geldin, umarım kalıcı olursun.
Hoşbuldum ben de işte bu aktiflikten sonra çok istiyorum kalıcılığı sağ olHoş geldin, son zamanlarda güzel bir aktiflik kazandın umarım kalıcı olursun. @slhttnmtl
Çok geçmiş olsun bu arada.
O sıkıcılık işte senin sayende geçti ve sonradan fark ettim ki insanlar daha fazla takıyor beniEvet, foruma katılalı baya zaman olmuş ama daha yeni yeni aktif oldun ve iyi ki de oldun... Sohbet edince çok keyifli, samimi bir ortam. Ama öyle hiç bir şey yazmadan, ya da yazdıklarına yanıt alamazsan sıkıcı bir yer gibi gelir.
O sıkıcılık işte senin sayende geçti ve sonradan fark ettim ki insanlar daha fazla takıyor beni
Hoşbuldum sağ ol yeni isimleri her gün görüyoruz maalesef kalıcı olamıyorlar neyse tekrardan sağ ol@slhttnmtl Hoşgeldin selahattin öncellikle çok geçmiş olsun forumu sevip kalıcı olmana sevindim
artık foruma yeni isimler gerekiyor
Hoşbuldum sağ ol yeni isimleri her gün görüyoruz maalesef kalıcı olamıyorlar neyse tekrardan sağ ol
Ya ortam çok samimi diye kaynaşamayacaklarını düşünüyorlar ya da ilk başta çekiniyorlar bende de öyle olmuştuAynen ya üye olup geri gidiyorlar
Ya ortam çok samimi diye kaynaşamayacaklarını düşünüyorlar ya da ilk başta çekiniyorlar bende de öyle olmuştu
Keşke de oluyor bir şekilde benimde çok aklımı yemişti de bir cesaret yazdımHiç öyle düşünmeseler keşke yaa
Keşke de oluyor bir şekilde benimde çok aklımı yemişti de bir cesaret yazdım
Herkesle olmasa da birkaç kişiyle çok iyi kaynaştım bir de nereden baksan 6 ayımı aldı ama olsun bir de kimseyle aram kötü değil geç oldu da güç olmadıİyi yapmışsın bak ne güzel herkesle kaynaşıyorsun
Herkesle olmasa da birkaç kişiyle çok iyi kaynaştım bir de nereden baksan 6 ayımı aldı ama olsun bir de kimseyle aram kötü değil geç oldu da güç olmadı
Evet geliyor gerisi ilk 2 kisi ancaydı şimdi 5 i geçti sanırım dediğin gibi geç oluversin kimse kabul etmeseydi aram kötü olsaydı herkesle ne olacaktıne güzel kaynaşman önemli gerisi gelir zaten aynen geç olsun güç olmasın işte
Evet geliyor gerisi ilk 2 kisi ancaydı şimdi 5 i geçti sanırım dediğin gibi geç oluversin kimse kabul etmeseydi aram kötü olsaydı herkesle ne olacaktı
Dur hatırladım eski nickin neydi ya?Tabii ki aynen öyle hiç çekinme istediğin zaman sohbet muhabbet ederim seninle forumun ablası sayılırım ben
Dur hatırladım eski nickin neydi ya?
Bu arada ben de abla desem olur mu