Başla başlaDeme öyle herkesin içyüzünü nasıl bilebilirsin ki ?
Hannibala bende başlayacam yakın zamanda
Başla başlaDeme öyle herkesin içyüzünü nasıl bilebilirsin ki ?
Ayıpsın ben sonradan başlamadim diziyeGünü gününe izleyenlerdenim
İyi de canım benim sana bu forumda hangi erkek kötü gözle kötü sözle bakti
Hannibal süper yaDeme öyle herkesin içyüzünü nasıl bilebilirsin ki ?
evet hannibal biraz ağır dizidir ama manyak 1 dizidirBaşla başlaAma ağır dizidir1-2 bölüm izleyip sıkıldım deme sabır göster seviceksin
hoşbuldum 🙂 inşallahHoşgeldin kardeşUmarım kalıcı olursun
Az biraz daha sabır diyelimo sonda Will'i biryere koydular ya (izlemeyen varsa spoiler olmasın) o anda ben =>
aynenAz biraz daha sabır diyelimBaşlamasına yakın yorum sayfası açtırırız @OzaN'aOrda bol bol spoileşiriz
O tartişma bir hafta süreraynendün hannibal maratonu vardı CNBC-e'de sabahın 3ünde bitti ama izledim2. sezon onayını almış. 2. sezonda haftadan haftaya bölüm tartışırız 😀
O tartişma bir hafta sürerBilseydim maratonu izlerdim
Vadi izliyon muHannibal süper ya
evet hannibal biraz ağır dizidir ama manyak 1 dizidir
hoşbuldum 🙂 inşallah
hayır pek yerli dizi izlemiyom 🙂Vadi izliyon mu?
Eğer aksiyonsever biri isen izlemeni tavsiye ederim o dizi gibi bir dizi bir daha gelmez bu Dünyayahayır pek yerli dizi izlemiyom 🙂
bütün tür dizileri severim ama 1,5 saatlik diziler çok uzun gelilyorEğer aksiyonsever biri isen izlemeni tavsiye ederim o dizi gibi bir dizi bir daha gelmez bu Dünyaya
hoşbuldukHoşgeldin.
ben ilk bölümü tamamen izleyemedim bileBaşla başlaAma ağır dizidir1-2 bölüm izleyip sıkıldım deme sabır göster seviceksin
çok ağır geldi olayları anlayamadım bi de uyku mahmuruydum onda herhaldeNiyeee?
Hoşbuldum 🙂Hoşgeldin.
ilk bölüm diğer bölümlere daha biraz daha ağırdıçok ağır geldi olayları anlayamadım bi de uyku mahmuruydum onda herhalde
Kesinle bi daha izle ama uykulu halde filan olmaçok ağır geldi olayları anlayamadım bi de uyku mahmuruydum onda herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?