Hoşbuldum, inşallah 🙂Hoşgeldin, kalıcı olursun inşallah![]()
hoşbuldumHoşgeldin.![]()
hoşbuldumbu arada SBSV'ği izliyom, sende izliyodun galiba 🙂
evet her cümlede ''aşk'' kelimesi geçiyor ama Savaş Meltem'i boğunca meraklandımEvet ama bırakmayı düşünüyorum aşk dizisi oldu.![]()
bu arada dizinin 1. bölümünü izledim 2-3-4-5 izlemedim 6dan devam ettimEvet ama bırakmayı düşünüyorum aşk dizisi oldu.![]()
evet her cümlede ''aşk'' kelimesi geçiyor ama Savaş Meltem'i boğunca meraklandım![]()
spoiler oldu pardon 🙂İzleyemedim son bölümü.![]()
hoşbuldumHoşgeldin![]()
oh iyi o zaman 😀Yok biliyordum boğduğunu.![]()
ben azeri değilim ama olmak isterdimSen de azeriymişsin bu aradaBende Gül m.oldum Gökay
![]()
Gül uzun zamandır yoksun forumda özletme kendiniSen de azeriymişsin bu aradaBende Gül m.oldum Gökay
![]()
sende azerisin sandım bir an 😱oh iyi o zaman 😀
ben azeri değilim ama olmak isterdimbende memnun oldum Gül
![]()
Ya foruma girince de pek birşey bulamıyorum ayrıca internetle pek bağlantım kalmadı dizi veya film bile izlemedim bu sıralar
HoşbuldumHoşgeldin @Gk4y umarım kalıcı olursun ve fake değilsindirHannibal izleyişin bendeki etkisi
böyle oldu
über-süpersin
Gül uzun zamandır yoksun forumda özletme kendini![]()
hoşbuldumHoşgeldin
Bizim cemaatten değilsin; seninki karşıda, EveN'ın orada![]()
Ayıpsın ben sonradan başlamadim diziyeHoşbuldumhannibal sendemi izliyon
![]()
hannibal candır, ben 1 hafta kolumda Will Graham yazısıyla gezdim
sezon finalini izledin mi spoiler vermiyeyim
hoşbuldumsizin cemaat nerde ki
![]()
İyi de canım benim sana bu forumda hangi erkek kötü gözle kötü sözle baktiYa foruma girince de pek birşey bulamıyorum ayrıca internetle pek bağlantım kalmadı dizi veya film bile izlemedim bu sıralarBirde bu ülkede bayan olmak çok zor be
![]()
Deme öyle herkesin içyüzünü nasıl bilebilirsin ki ?İyi de canım benim sana bu forumda hangi erkek kötü gözle kötü sözle bakti![]()