Merhaba :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Gk4y
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Gk4y

Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
290
Puanı
145
Merhaba, nasılsınız :)
Öncelikle foruma üye olduğum için mutluyum sürekli yarın üye olurum haftaya üye olurum diye geçiştiriyodum hele şükür oldum 🙂
Aslında 1,5 - 2 yıldır foruma giriyorum, Yalan Dünya'nın reytinglerine bakmaya çalışıyodum bu siteyi buldum çok beğendim, o günden beri ziyaretçi takılıyodum 🙂
Gülse Birsel hayranıyım kitaplarını okudum/okuyorum, Avrupa Yakasını ezbere bilirim :X
Pek yerli dizi izlemem, genelde yabancı dizi izlerim.
İsmim Gökay memnun oldum 🙂

hoşgeldin :) yazdıkların fakeye benzemiyor ama ilk mesajda tanışma&kaynaşma bölümünü bulmandan mütevellit şu soruyu sormak istiyorum yolculuk nereye hemşerim kitabını nasıl buldun?

Hoşgeldin, umarım kalıcı olursun. :) Ben de şu sıralar Yazlık kitabını okuyorum. :D

hoşgeldin :) yazdıkların fakeye benzemiyor ama ilk mesajda tanışma&kaynaşma bölümünü bulmandan mütevellit şu soruyu sormak istiyorum yolculuk nereye hemşerim kitabını nasıl buldun?
hoşbuldum :) Bi arkadaş konu aç dedi konu dışında tanışma ve kaynaşma vardı :)
yolculuk nereye hemşerimi bulamadım hiçbi yerde :T gayet ciddiyimi ve velev ki ciddiyimi okudum, şimdi yazılığı okuyorum :)

o nasıl oluyor ya :kiki: Hannibal'ı bitir hemen TWD başla 😉
Zombiler, kurtadamlar falan ilgimi baya çekiyor kesin başlayacam 😀
Öyle dizimi izlenir la,zevki kaçar.
evet dün merakıma yenildim gittim izledim 4. sezonu o baştaki adam ölmemiş, şimdi ölüm tehlikesi olduğunda ölmeyeceğini biliyorum :T:

Hoşgeldin, umarım kalıcı olursun. :) Ben de şu sıralar Yazlık kitabını okuyorum. :D
Hoşbuldum, inşallah :) bende yazlığı okuyorum :D
hoşbuldum 🙂