Merhaba Ben Irmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ara ara yorumlarını görüyorduk zaten forumda. Şimdi tam anlamıyla aktif olmaya karar vermen iyi olmuş. Keyifli forumlar dilerim
@cehennet

Reactions: cehennet
İyi olmuş daha ne devlete atıp kendini garantiye almışsın.
Evet yaşı genç olan yükselmek tabi ki ister, hayırlısı artık ne diyelim.
Boş oturmak kadar da keyiflisi yoktur bu arada benim de arada yaptığım bir şeydir, mühendis olunca arada o lüksler oluyor tabii...

Friends Sitcom olduğu için benim pek ilgimi çekmiyor. Profil fotoğrafımdan da göreceğin üzere ben sert bir Leyla ile Mecnun'cuyum...
Sitcomlara savaş açmış bir ekolden geliyorum...

Benim boş vaktim oluyor. Ek iş yapmayı düşünüyorum.

Friends'e başladım. Leyla ile Mecnun'u ara ara izliyordum. Çok iyi değildi. İdare ederdi. Acun yenisini yapıyor. İzleyecek misin.

Reactions: MEnes
Benim boş vaktim oluyor. Ek iş yapmayı düşünüyorum.

Friends'e başladım. Leyla ile Mecnun'u ara ara izliyordum. Çok iyi değildi. İdare ederdi. Acun yenisini yapıyor. İzleyecek misin.
Üzücü'yü boş vaktin olmasına demedim elbette...
Ek iş yapmak iyi fikirmiş o kadar boş vakit varsa artık senin bileceğin iş.

Üzücü'yü atma sebebim Leyla ile Mecnun'a çok iyi değildi demen oldu maalesef... Benim için en iyi yerli dizidir kendisi... Eşi benzeri görülmemiş ve bir daha asla onun gibisi gelmeyecek düzeyde destansı bir iş...
8 yıl sonra geri dönmesine ne kadar sevindiğimi bir ben bilirim bir de @Tolstoyevski bilir. Bir de @Araf bilir zaten...
Tabi ki izleyeceğim yıllardır bunu bekliyorum...

Benim için en iyi yerli dizi Muhteşem Yüzyıl olabilir. Ezel'de olabilir. 2010 2012 arasında başlayan diziler bir başka güzeldi.

Ben öyle çok matrah bir şey göremedim. Bazı iğnelemeli sahneleri vardı. Onlara gülüyordum

Ezel benim sıralarımda yukarda ama Muhteşem Yüzyıl pek sayılmaz. 2010'lu yıllar zaten son yıllar diyebiliriz kalitenin yukarda olduğu. Çünkü dizi süreleri 1 saat 1:30 saat bandında geziyordu. Sonrasında süreler uçuklaşlamaya ve kalite düşmeye başladı...

Aaah ah Leyla ile Mecnun hayatın ta kendisidir onu burda övmeye başlasam paragraflara sığdıramam... Ve benim uzun mesajlarımı bilenler bilir, o yüzden şimdilik sakin kalmam en iyisi...

Ezel inanılmaz akıl oyunları ile beni etkiledi. Karakterlerin orijinalliği, kötü karakterlerin bile haklı sebeplerinin olması gibi özellikleri ile dizi tarihini çok güzel bir yöne çevirdi. Eyşan, Kenan Birkan gibi karakterler zor gelir. Cengiz, Ezel, Ramiz, Ali hepsi çok iyiydi.

Muhteşem Yüzyılda Hürrem beni çok etkiliyor. O dönem ki her dizi iyi. Doktorları 3 kere izlemişimdir. Uyarlamalar bile orjinalinden iyiydi. Şimdiki diziler veremiyorum o hisleri bana.

------

Hoşbulduk teşekkürler. Sende 3 nokta koymuşsun. @MEnes

------

Hoşbulduk teşekkürler. Sende 3 nokta koymuşsun. @MEnes

Reactions: MEnes and dreamy
Ezel epik bir eser kesinlikle. Akıl oyunları ve senaryonun orjinalliği epey etkileyiciydi... İlk 34 bölüm inanılmaz ötesi, ikinci sezon da yer yer çok epik olmasa da çok iyiydi. Finali ise baya etkileyiciydi... Her karakteri dediğin gibi kendine has ve kaliteli yazılmış karakterler.

O dönem gerçekten kaliteli eserler hep ardı ardına çıktı ama sonraki yıllar pek de öyle ilerlemedi. Yine ara ara iyi işler çıkıyor ama top 5'e alınacak seviyede eserler yok maalesef. Bir tek o kısma HALKA'yı alabilirim. 2019'da 19 bölümlük yarıda kalan bir iş olarak yayınlanmıştı ama bende inanılmaz bir etki bırakmıştı. Çok çok başarılıydı...

Bir kaç sahnesini izledim Halka'nın. Baştan sona izleme fırsatım olmadı. 2 saat üstü dizi gerçekten yoruyor insanı. Bölerek izleyebiliyorum.

Bir kaç sahnesini izledim Halka'nın. Baştan sona izleme fırsatım olmadı. 2 saat üstü dizi gerçekten yoruyor insanı. Bölerek izleyebiliyorum.
2 saat yoruyor evet ama Halka öyle bir diziydi ki 2 saati bu kadar dolu ve tempolu işlemek gerçekten acayip bir şey dedirtiyordu. Son bölümlere kadar gizemi ve tempoyu ve adrenalini koruyan 2 saatlik uzun sürede bile zerre sıkmayan çok acayip bir işti.

Hiç sorma 2 saat ve üstü dizi izlemeye çok alıştırmamak lazım kendimizi. Evet sinemada tek oturuşta yok edebiliyorum ama yerli dizilerde pek öyle olmuyor son zamanlarda.

Ama yarım kalmış bir hikaye dedin. Bu sebeple başlamak istemem o diziye. Sonunu asla bilemeyeceksin. Kötü bir his oluşur.

Ama yarım kalmış bir hikaye dedin. Bu sebeple başlamak istemem o diziye. Sonunu asla bilemeyeceksin. Kötü bir his oluşur.
O konuda hep dertli ve hep muzdaribim zaten. Ama yapımcı geçenlerde bize bir umut ışığı göstermişti bir ihtimal dönebilir diye bekliyoruz işte... Aynı L&M'de olduğu gibi, o 8 yıl sürdü ama belki Halka daha kısa sürer ne belli...

Siyasi sebeplerden dolayı mı yayından kalktı Halka dizisi de. Neden kalktı? 13 bölüm az Aslında dijital kanallar destek verse 2 bölüm daha çekip toparlasalar fena olmaz. Zaten yarım saat şeklinde ecekrler 10 bölüm olarak yayınlanır.

Yok siyasi değil sezon finaline girdi ama reytingi düşük diye sonra başka şeyler dediler. İşte komple 0'dan kadro yeni konsept dendi yalan oldu. Sonrasında belki dijitale devam eder dendi yine bir sonuç çıkmadı. Önce ilk sezon bölümlerini dijitale uygun tekrar kurgulayıp sonra 2. sezona devam edeceklerdi falan. En son yapımcı Halka ile yeni gelişmeler çok yakında diyip bizi heyecanlandırmıştı ama üzerinden 6 7 ay geçti belki de hala ses seda yok...

Acun Leyla ile Mecnun'dan memnun kalırsa baskı yaparsınız. O el atmazsa olmaz sizin iş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...