Tansiyon ilaçlarını içtin mi teyzeNe sandın sıpaaa
------
Kişisel hesabını bul ve bana ver ölmüşlerinin hayrınaForumun en klas adamlayından biriydi...
Tansiyon ilaçlarını içtin mi teyzeNe sandın sıpaaa
Kişisel hesabını bul ve bana ver ölmüşlerinin hayrınaForumun en klas adamlayından biriydi...
Düşük vererek def etmeye çalışıyorum.
Aaa o sayılmaz zaafından faydalanmıssın bir bakıma hile var @kerem diskalife etsin seniSerhat parlaklı klipte bana 17 bile verdi kovmak ne
Sen de bunu hala barındır, geçti bu güllü'nğn devri.@kerem
Biz bir aileyizKızcağzın hesabı aile hesabı besokak şeysi ve Irmak onlar kocaman bir aile
O iş bende tatlım attıracağım.
Benimkinin öyle klipleri çok napıyım
Hep kadın şarkıcıları son sıraya atıyor. Hadise, Merve Özbey çok çekti ondan ama eleyemedi bir türlü Güllü jüri başkanımız.
Özenti şey. .ssBenimkinin öyle klipleri çok napıyımAynı serhat gibi adamları çok seviyo
Dönüşü muhteşem olacak... 😍
Hep kadın şarkıcıları son sıraya atıyor. Hadise, Merve Özbey çok çekti ondan ama eleyemedi bir türlü Güllü jüri başkanımız.@serhatt @slhttnmtl
Yarışmaya aldığıma bin pişman oldum zaten. Allahtan Sertab'ı ben seçtiğim için kullanamadı yoksa rezil ederdi onu da.
Hala öyle. Seni ayakta uyutmaya devam edecek.Forumun en klas adamlayından biriydi...
Benimki belçikalarda ayrı türkiyede ayrı parlakları götürmüş 30 küsur yıl boyuncaÖzenti şey. .ss
Senden güzel bi şekilde zirve yapardım be edepsiz.Yarışmaya aldığıma bin pişman oldum zaten. Allahtan Sertab'ı ben seçtiğim için kullanamadı yoksa rezil ederdi onu da.@slhttnmtl
@sokak sanati, sen misin? 😳 Banı kalkınca "di" eki uçup gidecek...Hala öyle. Sen ayaakta uyumaya devam et.
Vay be operasyon başarılı oldu deseneGizli bir operasyon yaptık biz de şaşkınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?