Acun abimiz bize L&M'yi getirdi Halka'yı neden olmasın... Zaman gösterecek artık, hayırlısı...
Melisa yada Yasemin izlemeli Halka'yı. En kestirme yol bu.
Acun abimiz bize L&M'yi getirdi Halka'yı neden olmasın... Zaman gösterecek artık, hayırlısı...
Sahi o ne garip bir muhabbet, para nelere kadir... Kızlarının canı çekti diye yıllar önce biter dizileri başlattı adam, heey gidi hey...Melisa yada Yasemin izlemeli Halka'yı. En kestirme yol bu.
Sahi o ne garip bir muhabbet, para nelere kadir... Kızlarının canı çekti diye yıllar önce biter dizileri başlattı adam, heey gidi hey...
Özellike L&M sayesinde iyice ilerleyecek bu durum. Ben ve benim gibi L&M için çekinmeden üyelik almak isteyen çok insan olacak.Çok güzel reklam yaptı Acun. Helal olsun derim sadece.
Özellike L&M sayesinde iyice ilerleyecek bu durum. Ben ve benim gibi L&M için çekinmeden üyelik almak isteyen çok insan olacak.
Yoook yok biz erimeyiz, her daim sağ salim pusuda bekledik yıllarca... Her sene 9 Şubat'da yıl dönümünde diziyi Twitter'da gündeme sokan bir tayfadan bahsediyoruz...O kitle zamanla eridi diye düşünüyorum. O dönemki kitle ile şuan ki kitle 1/10 seviyesindedir.
Yoook yok biz erimeyiz, her daim sağ salim pusuda bekledik yıllarca... Her sene 9 Şubat'da yıl dönümünde diziyi Twitter'da gündeme sokan bir tayfadan bahsediyoruz...10/10 seviyesi olmasa bile 7/10 vardır bence.
Ben belki bir fanım ama tam olarak objektif konuşmayı başarabilen bir sanatseverim de...Sen bir fan olduğun için gerçekleri göremiyorsun diye düşünüyorum. Umarım ben yanılırım.
Ben belki bir fanım ama tam olarak objektif konuşmayı başarabilen bir sanatseverim de...Ha belki yanılırım bilemiyorum ama L&M yayına girdiğinde Exxen'de üyelik sayısında ciddi bir artış olacağına eminim...
Yani rakam olarak kestiremiyorum ama gözle görülür şekilde artış olacağı kesin.Kac bin beklentin var. Maç 50 k diyorum ben.
Yani rakam olarak kestiremiyorum ama gözle görülür şekilde artış olacağı kesin.
Aynen açıklasın da elle tutulur veriler öğrenelim. Ha şuan pek önemli değil tabi bizim için ama L&M yayınlandığında en azından elimizde veri olsa fena olmazdı.Exxen zaten 1 milyon + indirilmiş. Acun açıklamadan öğrenmemiz pek mümkün görünmüyor indirme sayısını. Çünkü indirme sayısı 1m'den direkt 5m'e çıkıyor. Izlenmeler de gözükmüyor. Umarım Acun açıklar rakamları. 7 noter bilmem kim aracılığıyla.
Hoşgeldiniz kalıcı olmanız temennilerini sunmayacağım çünkü zaten bizden biri olmuşsunuz bile çabuk Kaynaşmışssınız Forumla benim yıllardır yapamadığımı yapmışsınız adeta tebrikler😉
Bu sene başardım kaynaşmayı daha önce uzaktan bakıyordun😀😀😁Hoşbulduk teşekkürler. Öyle gelişi güzel sohbet ediyoruz. Ekstra yaptığım bir şey yok yaa. Biraz vakit ayırmak gerekiyor. Bence sende kaynaşmışsın. Forumu yönlendirip konu açıyorsun.🙂
Bu sene başardım kaynaşmayı daha önce uzaktan bakıyordun😀😀😁
Vardı ama o zaman ki benle şimdiki ben bir değilim yıllar çok şeyi alıp götürdü benden sen sor ben anlatırım merak ettiklerini😉Tanışma konun var mı? Senin hakkında bilgi alayım.😛
Vardı ama o zaman ki benle şimdiki ben bir değilim yıllar çok şeyi alıp götürdü benden sen sor ben anlatırım merak ettiklerini😉
Öyle evetAslında ne sorulur onu bile bilmiyorum. Zamanla tanışırız bence @AteşBöceği 😀
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?