Merhaba arkadaşlar

MasacRE

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
31,817
Puanı
1,059
Merhaba arkadaşlar, ben Utku. 21 yaşındayım yönetim bilişim sistemleri 2. sınıf öğrencisiyim. Bu forumu bir süredir takip ediyordum. Artık ufak ufak yazayım dedim
Yalnız kayıt tarihi olan 2012'den beri takip etmiyorum onu belirteyim. Bu üyeliği açacağım zaman farkettim daha önce kayıt olduğumu
Tv-Sinema ağırlıklı bir forum olduğundan izlediklerimden de bahsedeyim. Türk dizilerinden Poyraz Karayel ve 46'yı izliyorum şu anda. Yabancı dizi çok var onlar say say bitmez, forumuna yazdığımda görürsünüz diyelim
Herkese iyi forumlar...

@MasacRE- foruma hg arkadaşım benim adım melek 32 yaşındayım
46 dizisini bende izliyorum umarım forumda iyi vakti geçirirsin

O zaman tekrardan hoş geldin foruma. Umarım kalıcı olursun [emoji2]

Bende netten bakıyorum Poyraz'a gayet iyi gidebiliyor halen helal olsun vallahi ekibe limon film'e. 46 bıraktım çok sıktı 2.bölümünden daha.maalesef. bitecektir hemen..

Hoşgeldin, Emre bende. Keyifli forumlar. 🙂

Hoşgeldin @MasacRE-
Forum'da '46' izleyicisi bayağı arttı ne güzel umarım bitirmezler

Hoş geldin tekrardan @masacre izlediğin dizileri izlemiyorum ama olsun belki Sıla dinliyorsundur oradan anlaşırız.

Hoşgeldin forumumuza. Ben de Yiğit.
Umarım kalıcı üyelerden olursun.

İnanır mısın geçen profiline baktığımda kendi kendime "Allah Allah 2012'de üye olmuş ama hiç mesaj yazmamış" diye düşünmüştüm
Neyse ki aramıza katıldın geç de olsa
46 izliyor olman da ayrı bir hoş olmuş tekrardan hoşgeldin kardeşim

Hoşgeldin Utku kalıcı olursun umarım. Uzun süre sonra izlediğim tek yerli dizi 46, eminim pek çok ortak yabancı dizimiz vardır. Bekliyoruz yorumlarını. Filmlerle aran nasıl?

@MEnes @Yiğitt @Doğu @OzaN @DarkLeqenD @Harunnn60 Hoşbulduk, teşekkürler.

Doğu: Valla ben de şaşırdım 2012'den kalma üyeliğim olduğunu görünce. Ne zaman oldum ne için oldum hiç bilmiyorum

Ozan: Filmlerle de aram iyi. Forumdaki film etkinliklerini gördüm. Onlara da en kısa zamanda katılmaya çalışırım.
Harunnn60: http://pogd.es/p/MasacRE Buradan bakabilirsin. Tek tek yazmayayım şimdi
Ayrıca o siteye üye olmanızı tavsiye ederim. Hem izlediğiniz dizileri takip etmek, hem de yeni çıkanlara bakmak için faydalı oluyor.

Tamam Fear TWD ve TWD benim için yeterli.
Aramıza hoşgeldin.

Hoşgeldin Utku.
Ben de sıkı bir Poyraz Karayel izleyicisiyimdir haftaya yorum konusuna bekleriz.