Karını döve döve öldürmüşsün.cookies post: 1423272' Alıntı:Ben neden bu kadar iciyorum acaba?
KARIM NERDE BİDE BENIM @Almila yi dövmiyimde karimi döviyim artik
Revan senin kardeşini öldürenlerle işbirlikçimrt-06 post: 1423166' Alıntı:Okudum yine heyecanlı olmuş ama çok uzun 2 seferde bitirdim biraz daha kısaltırsan iyi olur bence.
Revan abim olmuş.
Eline emeğine sağlık....
İlk 6 bölüm hazır bile. Şimdi değiştirsem kısaltsam olmaz ki Diğer bölümleri kısa tutmaya çalışacağım. Revan abin olmuş ama bazı şeylere de sebep mi olmuş acabamrt-06 post: 1423166' Alıntı:Okudum yine heyecanlı olmuş ama çok uzun 2 seferde bitirdim biraz daha kısaltırsan iyi olur bence.
Revan abim olmuş.
Eline emeğine sağlık....
Teşekkür ederimkvp post: 1423233' Alıntı:Güzel olmuş ellerine sağlık
Beğenmene sevindim. Takip etmeye devam edinizAlmila post: 1423310' Alıntı:Beğendim ellerine sağlık. Yine çok heyecanlı bir yerde bitmiş Yeni bölümü merakla bekliyorum @rengarenk
Beğenmene sevindim ozgur2113 abiozgur2113 post: 1423568' Alıntı:Yine süper bir bölüm olmuş. Heyecanla okudum. Ellerine sağlık @rengarenk
007At post: 1423281' Alıntı:Karını döve döve öldürmüşsün.
- - - Ekleme - - -
Revan senin kardeşini öldürenlerle işbirlikçi
Mehmet Ali Erbil 2cookies post: 1424293' Alıntı:Ah ah getti gül gibin karı @rengarenk evleneyim bare Karisiz olmazz
007At post: 1424305' Alıntı:Mehmet Ali Erbil 2
Bu nasıl bir istek @cookies ? Karımı döveyim artık mı? Dizide kadına şiddetin kötü olduğuna vurgu çekeceğim sense dövmek istiyorsuncookies post: 1423272' Alıntı:Ben neden bu kadar iciyorum acaba?
KARIM NERDE BİDE BENIM @Almila yi dövmiyimde karimi döviyim artik
Nasıl buldun acaba bu bölümü Furkan ?Fks14 post: 1424402' Alıntı:Diğer bölümleri de bekliyoruz
Bu nasıl bir istek @cookies ? Karımı döveyim artık mı? Dizide kadına şiddetin kötü olduğuna vurgu çekeceğim, sense dövmek istiyorsun
- - - Ekleme - - -
Nasıl buldun acaba bu bölümü Furkan ?
Güzel önerin için teşekkürler, önümüzdeki bölümlerde deneyeceğim
Güzel olmuş fakat küçük tavsiyem olacak.. Diyalogları yazarken sol tarafta da bir şeyler yazabilirsin.. Mesela..
"Özgür kararlı bir şekilde rengarenk'e bakmaktadır. Yüzünde hafif bir gülümseme" vs. vs.
Ama @Almila yada yazik Nr cani babayim bn Kızimi dövuyomrengarenk post: 1424481' Alıntı:Bu nasıl bir istek @cookies ? Karımı döveyim artık mı? Dizide kadına şiddetin kötü olduğuna vurgu çekeceğim sense dövmek istiyorsun
- - - Ekleme - - -
Nasıl buldun acaba bu bölümü Furkan ?