Tamam eve geleli 4 saat olmuş ne çabuk zaman geçiyor....rengarenk post: 1415870' Alıntı:Oku da ne zaman okursan oku
Tamam eve geleli 4 saat olmuş ne çabuk zaman geçiyor....rengarenk post: 1415870' Alıntı:Oku da ne zaman okursan oku
Flashback gerektiği için koymak zorunda kaldım bu bölüm çokAlmila post: 1415888' Alıntı:Okudum. Bölüm güzel olmuş ama çok fazla flashback var biraz azaltılabilirVe kendi adımı hiç göremedim :5:
Teşekkür ederim. 007At'ı neden kurtarmadın ozgur2113 abiBu bölüm ben de yoktum ama ilk 2 bölümde fazlasıyla vardım.Çok güzel bir bölüm olmuş, büyük bir keyifle okudum. Ellerine sağlık
Teşekkür ederim. 007At'ı neden kurtarmadın ozgur2113 abi
Daha çözülmedi amaozgur2113 post: 1416313' Alıntı:Yine mi bu konuya geldikGeçen hafta da aynı şeyler oldu ama
rengarenk post: 1416326' Alıntı:Daha çözülmedi ama
Çözülecek o kadar çok şey var ki bölüm ilerledikçe çözülecekler listesi artıyorozgur2113 post: 1416360' Alıntı:Evet öyle olduNe zaman çözülür acabaÇünkü ben çok merak ediyorum niye böyle bir şey yaptığımı
Teşekkürçocuklarduymasın post: 1419804' Alıntı:Güzel olmuş ellerine sağlık
Ahahahapompy post: 1420893' Alıntı:@rengarenk dizime kimse bakmadığı için forumdaki üç diziye birden aynı anda gönderme yaptım gönderme yaptığım diziler merdiven 6 kurtar vadisi destere operasyonu ve sıra gönderme yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?