Merdiven 6 => 1.Sezon => 3.Bölüm => TVen

Okudum. Bölüm güzel olmuş ama çok fazla flashback var biraz azaltılabilir :) Ve kendi adımı hiç göremedim :5:

Almila post: 1415888' Alıntı:
Okudum. Bölüm güzel olmuş ama çok fazla flashback var biraz azaltılabilir :) Ve kendi adımı hiç göremedim :5:
Flashback gerektiği için koymak zorunda kaldım bu bölüm çok :) Yabancı dizilerde de böyledir en önemli karakterler bile her bölüm olmayabilir ama sonra bir bakarsın art arda bir kaç bölüm hep sen olursun :D Dizinin adı boşuna Merdiven 6 değil sen de en önemli karakterlerdensin öbür bölümde varsın :)

Bu bölüm ben de yoktum ama ilk 2 bölümde fazlasıyla vardım. :) Çok güzel bir bölüm olmuş büyük bir keyifle okudum. Ellerine sağlık :)

ozgur2113 post: 1416360' Alıntı:
Evet öyle oldu :D Ne zaman çözülür acaba :D Çünkü ben çok merak ediyorum niye böyle bir şey yaptığımı :D
Çözülecek o kadar çok şey var ki bölüm ilerledikçe çözülecekler listesi artıyor :D çözülür elbet 1.sezon bitmeden :D

@rengarenk dizime kimse bakmadığı için forumdaki üç diziye birden aynı anda gönderme yaptım gönderme yaptığım diziler merdiven 6 kurtar vadisi destere operasyonu ve sıra gönderme yaptım​

pompy post: 1420893' Alıntı:
@rengarenk dizime kimse bakmadığı için forumdaki üç diziye birden aynı anda gönderme yaptım gönderme yaptığım diziler merdiven 6 kurtar vadisi destere operasyonu ve sıra gönderme yaptım​
Ahahaha :D pompy ben sana ne diyim? sadece benim dizimle ilgili olan kısmı okudum eğlendim :D