Tamam eve geleli 4 saat olmuş ne çabuk zaman geçiyor....rengarenk post: 1415870' Alıntı:Oku da ne zaman okursan oku
Tamam eve geleli 4 saat olmuş ne çabuk zaman geçiyor....rengarenk post: 1415870' Alıntı:Oku da ne zaman okursan oku
Flashback gerektiği için koymak zorunda kaldım bu bölüm çok Yabancı dizilerde de böyledir en önemli karakterler bile her bölüm olmayabilir ama sonra bir bakarsın art arda bir kaç bölüm hep sen olursun Dizinin adı boşuna Merdiven 6 değil sen de en önemli karakterlerdensin öbür bölümde varsınAlmila post: 1415888' Alıntı:Okudum. Bölüm güzel olmuş ama çok fazla flashback var biraz azaltılabilir Ve kendi adımı hiç göremedim :5:
Teşekkür ederim. 007At'ı neden kurtarmadın ozgur2113 abiBu bölüm ben de yoktum ama ilk 2 bölümde fazlasıyla vardım. Çok güzel bir bölüm olmuş, büyük bir keyifle okudum. Ellerine sağlık
Teşekkür ederim. 007At'ı neden kurtarmadın ozgur2113 abi
Daha çözülmedi amaozgur2113 post: 1416313' Alıntı:Yine mi bu konuya geldik Geçen hafta da aynı şeyler oldu ama
rengarenk post: 1416326' Alıntı:Daha çözülmedi ama
Çözülecek o kadar çok şey var ki bölüm ilerledikçe çözülecekler listesi artıyor çözülür elbet 1.sezon bitmedenozgur2113 post: 1416360' Alıntı:Evet öyle oldu Ne zaman çözülür acaba Çünkü ben çok merak ediyorum niye böyle bir şey yaptığımı
Teşekkürçocuklarduymasın post: 1419804' Alıntı:Güzel olmuş ellerine sağlık
Ahahaha pompy ben sana ne diyim? sadece benim dizimle ilgili olan kısmı okudum eğlendimpompy post: 1420893' Alıntı:@rengarenk dizime kimse bakmadığı için forumdaki üç diziye birden aynı anda gönderme yaptım gönderme yaptığım diziler merdiven 6 kurtar vadisi destere operasyonu ve sıra gönderme yaptım