Merakla beklenen Fragman!! Kurtlar Vadisi Pusu 169. Bölüm (YENİ Bölüm) Fragmanı

Bana da anlatın mobilim ya. :D
Aga Dur Bekle anlatırım şimdi:D Bir daha izliyim:D

- - - Ekleme - - -

Kgt Ekibi Polat ve Ekibini Kurtarıyor.Polat Alemdar Erkanın Yanına Gidiyor.Diyor Memati Suikastini Kim Yaptı.Erkan İhtiyarlar Başkanı Diye Cevap Veriyor.İhtiyarlar Başkanı Diyor Ki''Polat Alemdarı Kurtarmak İçin Artık Çok Geç.Yapılması Gereken Onu Tasfiye Etmek'.Sonra Polatın Gözlerini Bağlayıp Arabada İhtiyarlar Başkanının Yanına Götürüyorlar.Sonra Abdülhey,Cahit ile birlikte yolda giderken konuşuyor.Diyor Abi Gelmezse Bizi de yaşatmazlar zaten.Mete Aymar Polatın Ofisini Basıyor.Güllüye Vuruyor.Güllü Erhan Yere Düşüyor.Polat İhtiyarlar Başkanının Yanına Gidiyor.Sonra İhtiyarlar Başkanı Diyor'Benim Açımdan En Doğru Şey Seni Yaşatmamak Öyle Değilmi'Diyor.Ve Bitiyor:)

- - - Ekleme - - -

Fragmana Buradan Bakabilirsin:)http://www.youtube.com/watch?v=QiCxdpoWr9Y

Dilerim ki atv, kurnaz davranarak Yeni Bölümün saatini gec alir. Yeni Bölüm 21:00'de basliyacagina en az 21:45'de baslatsa, gercekten harika olur.

Son düzenleme:

Aga zaten 9 dan önce başlamıyor reklamla birlikte belki bu hafta 21.30 bulur :D

Tabi dogru ya, ben avrupa saati ile karistirdim.. Aynen senin dedigin gibi.. Yani ne kadar gec baslarsa, bence o kadar iyi olur. Suan icin atv'de Kurtlar Vadisi Pusu hakkinda her hangi bir detay yok. Umarim Yeni Bölüm bu hafta da ertelenmez. Yayin Akisinda halen bir sey yok cünkü.

Tabi dogru ya, ben avrupa saati ile karistirdim.. Aynen senin dedigin gibi.. Yani ne kadar gec baslarsa, bence o kadar iyi olur. Suan icin atv'de Kurtlar Vadisi Pusu hakkinda her hangi bir detay yok. Umarim Yeni Bölüm bu hafta da ertelenmez. Yayin Akisinda halen bir sey yok cünkü.

Fragman çıktı aga ertelenmez zaten atv başka nerden para kazanacak

Soluksuz bir sekilde izleyecegimiz bir Bölüm geliyor. Yeni Bölüm daha yayinlanmadan fragmani ile dagitti.

Arkadaşlar Geçen Gün Yazetede Vadici Birinin Yorumunu Gördüm.Belki İhtiyarlar Başkanı Kötü Olmayabilir.O Sandalyedeki Adam Kötü Olabilir.Ama Pek Yorum Tutmayacak Gibi

Az önce gördüm ATV'de, çok iyi bir bölüm olacak. Polat bakalım bu sefer nasıl kurtulacak. :D

müthiş bi bölüm bizi bekliyo saatler kaldı kurtlar vadisine

bence arkasında başka kişiler var derin bi senaryo müthiş bi vadi

Forum İstatistikleri

Konular
176,466
Üyeler
8,562
Son Üye
Aliepeto