Uyuşukluğu bile kendine göre ayarlamış... yuh artıkBenim enerjim hiç bir zaman bitmez, yani uyuşuk biri değilim. Sadece işime gelen ve zaman ayırabileceğim durumlara göre uyuşuk olurum...
Uyuşukluğu bile kendine göre ayarlamış... yuh artıkBenim enerjim hiç bir zaman bitmez, yani uyuşuk biri değilim. Sadece işime gelen ve zaman ayırabileceğim durumlara göre uyuşuk olurum...
Aynen tüm sistemleri kendime göre dizayn ediyorum, öyle bir ruh hastasıyım...Uyuşukluğu bile kendine göre ayarlamış... yuh artık
Haklı bir tespit lakin senin planın, alt kademeleri es geçerek doğrudan en üst noktaya konumlanmaktı... Bu sebeple planında değişikliğe gitmen ve daha makul bir plan yapmış olman beni ziyadesiyle şaşırttı...Kardeşim, Fransız Devriminde muhalifler direkt yönetici mi oldu? Onlar da basamak basamak yükseldi. Napolyon Bonaparte gibi düşün beni. Sessiz sedasız yönetime gireceğim...
(bknz: darklegend'in sinsi sinsi geriden gelip süper moderatör olması)
Benim işim bu biliyorsun...
Utku yoldaşım sıvar beni gelince, hainler... @MasacRE @Maskeli Fedaiİşte benim yoldaşım, işte gerçek hainlik yoldaşlığı...
Gereken sıvamayı hemen yapayım.Haklı bir tespit lakin senin planın, alt kademeleri es geçerek doğrudan en üst noktaya konumlanmaktı... Bu sebeple planında değişikliğe gitmen ve daha makul bir plan yapmış olman beni ziyadesiyle şaşırttı...
Utku yoldaşım sıvar beni gelince, hainler... @MasacRE @Maskeli Fedai