Hiç sanmıyorum. Benim konumda benden başkasını sıvamaz benim yoldaşım... @Maskeli FedaiSayın Gs'li dostum sıvar beni... @Maskeli Fedai
Hiç sanmıyorum. Benim konumda benden başkasını sıvamaz benim yoldaşım... @Maskeli FedaiSayın Gs'li dostum sıvar beni... @Maskeli Fedai
Kurduğum inanılmaz cümle ile kendi kendimi bir şekilde sıvatmayı başardım, gerçi senin konunda başka bir Enes'in sıvanması yine sana hizmet ediyor da olabilir...Doğru dedin... AT bana benziyor ben ona değil... Sabar dozu yüksek bir cümle olmuş, sevdim...
Sıvar sıvar... Sayın Gs'li dostum satmaz yoldaşını... (Sattı...) @Maskeli FedaiHiç sanmıyorum. Benim konumda benden başkasını sıvamaz benim yoldaşım... @Maskeli Fedai
Kurduğun cümlenin o şekilde kurulmasının sebebi benim bu şekilde mükemmel bir insan olmam olduğu için buradaki sıva temeli yine ben oluyorum... Yani bu konuda her şey bana hizmet ediyor, evet...Kurduğum inanılmaz cümle ile kendi kendimi bir şekilde sıvatmayı başardım, gerçi senin konunda başka bir Enes'in sıvanması yine sana hizmet ediyor da olabilir...O sebeple emin de olamadım...
Sıvar sıvar... Sayın Gs'li dostum satmaz yoldaşını... (Sattı...) @Maskeli Fedai
O konuda doğru yerdesin. Pandemi her açıdan etkiledi.Pandemi çok bozdu bizi, işler kesat... Eskiden çok gezerdik şimdi hiç gezemiyoruz...
Biz de seni severiz abi.
İki dakika kendi haline bıraktık, hemen muhteşem cümlem üzerinden kendi kendini övmüş. 🤦🏻♂️Kurduğun cümlenin o şekilde kurulmasının sebebi benim bu şekilde mükemmel bir insan olmam olduğu için buradaki sıva temeli yine ben oluyorum... Yani bu konuda her şey bana hizmet ediyor, evet...
Satar, hem de ne biçim satar... Bizim diğer adımız HAİNLİK KARDEŞLİĞİ sonuçta unuttun mu...
Sayın Gs'li dostum sıvar beni... @Maskeli Fedai
@MEnes yoldaşım haklı.. Seni hayatta sıvamam şişkolok..Hiç sanmıyorum. Benim konumda benden başkasını sıvamaz benim yoldaşım... @Maskeli Fedai
Hainli Fedai şaşırtmadı, yaktım...@MEnes yoldaşım haklı.. Seni hayatta sıvamam şişkolok..
Ben ne ara kütük oldum? 😱
Terfi edildiğin o soğuk kış gününü ne çabuk unuttun...Ben ne ara kütük oldum? 😱
Ben kütüklüğü mütüklüğü ne yapayım? Bana gerçek bir rütbe lazım. Yönetime darbe vurmamın aman yani katkı sağlamamın tek yolu bu.Terfi edildiğin o soğuk kış gününü ne çabuk unuttun...
Görebileceğin üzere yönetime girebilmen için öncelikle kütük olman gerekiyor, bu atlanmaması gereken ince ama önemli bir detaydır...Ben kütüklüğü mütüklüğü ne yapayım? Bana gerçek bir rütbe lazım. Yönetime darbe vurmamın aman yani katkı sağlamamın tek yolu bu.
#darklegendsüpermoderatörolmalıdır
50BinAtama SüperModeratörlüğe
Kardeşim, Fransız Devriminde muhalifler direkt yönetici mi oldu? Onlar da basamak basamak yükseldi. Napolyon Bonaparte gibi düşün beni. Sessiz sedasız yönetime gireceğim...Görebileceğin üzere yönetime girebilmen için öncelikle kütük olman gerekiyor, bu atlanmaması gereken ince ama önemli bir detaydır...
Ayrıca eskiden hedefin doğrudan kıpkırmızı bir renk ile admin olmaktı, sana hedef küçültmeyi yakıştıramadım...
Aynen abi sağlık olsun da gerisi önemsiz, evde sanat izliyoruz işte daha ne.O konuda doğru yerdesin. Pandemi her açıdan etkiledi.
Sağlığımız yerinde olsunda.
Benim işim bu biliyorsun...İki dakika kendi haline bıraktık, hemen muhteşem cümlem üzerinden kendi kendini övmüş. 🤦🏻♂️
Satar mısın gerçekten sayın Gs'li dostunu... @Maskeli Fedai
Ahahahahaha evet evet bu mesaja çok güldüm...Benim başlığımın daha önce açılmış olması...
"Cristiano Ronaldo > Lionel Messi" yargısı ne kadar doğruysa "DarkLegenD > MEnes" yargısı da o kadar doğrudur.
İşte benim yoldaşım, işte gerçek hainlik yoldaşlığı...@MEnes yoldaşım haklı.. Seni hayatta sıvamam şişkolok..
Benim enerjim hiç bir zaman bitmez, yani uyuşuk biri değilim. Sadece işime gelen ve zaman ayırabileceğim durumlara göre uyuşuk olurum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?