FF MEnes

Doğru dedin... AT bana benziyor ben ona değil... Sabar dozu yüksek bir cümle olmuş, sevdim...
Kurduğum inanılmaz cümle ile kendi kendimi bir şekilde sıvatmayı başardım, gerçi senin konunda başka bir Enes'in sıvanması yine sana hizmet ediyor da olabilir...
O sebeple emin de olamadım...
Hiç sanmıyorum. Benim konumda benden başkasını sıvamaz benim yoldaşım... @Maskeli Fedai
Sıvar sıvar... Sayın Gs'li dostum satmaz yoldaşını... (Sattı...) @Maskeli Fedai

Kurduğun cümlenin o şekilde kurulmasının sebebi benim bu şekilde mükemmel bir insan olmam olduğu için buradaki sıva temeli yine ben oluyorum... Yani bu konuda her şey bana hizmet ediyor, evet...

Satar, hem de ne biçim satar... Bizim diğer adımız HAİNLİK KARDEŞLİĞİ sonuçta unuttun mu...

Reactions: Sherlock
İki dakika kendi haline bıraktık, hemen muhteşem cümlem üzerinden kendi kendini övmüş. 🤦🏻‍♂️

Satar mısın gerçekten sayın Gs'li dostunu... @Maskeli Fedai

Benim başlığımın daha önce açılmış olması...

"Cristiano Ronaldo > Lionel Messi" yargısı ne kadar doğruysa "DarkLegenD > MEnes" yargısı da o kadar doğrudur.

Reactions: MEnes
Terfi edildiğin o soğuk kış gününü ne çabuk unuttun...
Ben kütüklüğü mütüklüğü ne yapayım? Bana gerçek bir rütbe lazım. Yönetime darbe vurmamın aman yani katkı sağlamamın tek yolu bu.

#darklegendsüpermoderatörolmalıdır
50BinAtama SüperModeratörlüğe

Görebileceğin üzere yönetime girebilmen için öncelikle kütük olman gerekiyor, bu atlanmaması gereken ince ama önemli bir detaydır...

Ayrıca eskiden hedefin doğrudan kıpkırmızı bir renk ile admin olmaktı, sana hedef küçültmeyi yakıştıramadım...

Kardeşim, Fransız Devriminde muhalifler direkt yönetici mi oldu? Onlar da basamak basamak yükseldi. Napolyon Bonaparte gibi düşün beni. Sessiz sedasız yönetime gireceğim...

(bknz: darklegend'in sinsi sinsi geriden gelip süper moderatör olması)

Benim için Geniş Aile neyse Enes hocam için de Leyla ile Mecnun odur

5 senelik bir üye ama benim gittiğim dönemlere geldiği için kendisini henüz yeni tanıyorum , sevdiğim üyeler arasındadırsssss

Reactions: 12.Adam