Medet tam eş olcak adam sana yapalım şunu
Hahaha sana uygun bence ayoll nedense sevemedin adam hamaratdaMedet tam eş olcak adam sana yapalım şunu
Parlak olsa severdim benim suçum değilHahaha sana uygun bence ayoll nedense sevemedin adam hamaratda
Hamamda bir fotosu vardı kaslı ama bulmaya üşendinParlak olsa severdim benim suçum değil
Aman bulma 10 kere attın midem bulandıHamamda bir fotosu vardı kaslı ama bulmaya üşendin
Soğan ve menemen, acıktığımı iyice hisettim
Acaba soğansız menemenmi yapsam yoksa tek soğan kızartıp yumurtamı kırsam üstüne? ( çok lezzetli oluyor, tavsiye ederim) ama canım soğanlı menemen istemiyor
@MEnes eşitliği boz
@gözlemci @MEnes @denizz19 @DarkLegenDBenim de canım çekti açıkçası. Yaparsan forum halkına da armağan et lütfen, karnımız doysun.
Sanatsal bir çalışma olmuş. Başarılı.@MasacRE- salçalısından söz edince yaptım bile ve tadı harikaydıtüm gün acıkmam
Bak resimlerle gösterdim üstelik yaparken
@gözlemci @MEnes @denizz19 @DarkLegenD
Yorumlardan beklediğim cevabı alamadım ama en yakın ulaşmış olanı sensin soğan katıldığında tatlı olur oluyor Menemen Bu yüzden Soğansız olması gerekiyor şekersiz tatsız sadece tuzlu olsun diye tadı 😉Soğanı bende nemenemde sevmiyorum
Soğan katıldığında akşam yemeği tadı alıyorum. Kahvaltı tadı vermiyor
Menemen soğansız yenir tabii ki, küçüklüğümden beri öyle alıştım ben, yeni yeni icatlar çıkarmayın.
Yapa yapa tutturursun işte ayarını daha da iyi olurBaşladım çalışmaya ama salçası bol oldu galiba
tek kişi olunca az yapmak gerekir
Ekli dosyayı görüntüle 61152
Editliyelim
Güzel yapmışsın ama soğanlı sevmiyorum.@MasacRE- salçalısından söz edince yaptım bile ve tadı harikaydıtüm gün acıkmam
@MasacRE- salçalısından söz edince yaptım bile ve tadı harikaydıtüm gün acıkmam
Harikaydi. Artık salçalı yapacamYapa yapa tutturursun işte ayarını daha da iyi olurNeyse sonuç da başarılı olmuş anlaşılan, afiyet olsun
Bu menemen değil yalnızGüzel yapmışsın ama soğanlı sevmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?