Menemen Soğanlı mı Olur Soğansız mı?

Menemen soğanlı mı olur soğansız mı?

• Soğanlı

Oy: 12 40.0%
  • Soğansız

Oy: 18 60.0%

• Kullanılan toplam oy
    30
Bende ilkkez bir anket açmak için bölüme girdim bu konunun yeni açılmış olduğunu gördüm

Ben her iki şekilde de yaparım ama bence soğansız daha iyi kıvamda oluyor

Soğanlı da olur ama normalde beni rahatsız etmeyen soğan menemene girince beni rahatsız ediyor. O nedenle soğansız olmasından yanayım.

Anket hala %50 - %50. Çok tuhaf gerçekten. Soğanlının daha güzel olduğunu düşünüyorum, hoş bir aroma katıyor menemene. Soğanlı dedim o yüzden.

Forumda bile anket 50-50

Menemeni soğansız yiyen plaza insanıdır, sabah kahvaltıda pul biber bile yemez

Anket hala %50 - %50. Çok tuhaf gerçekten. Soğanlının daha güzel olduğunu düşünüyorum, hoş bir aroma katıyor menemene. Soğanlı dedim o yüzden.
Soğan ve menemen, acıktığımı iyice hisettim

Acaba soğansız menemenmi yapsam yoksa tek soğan kızartıp yumurtamı kırsam üstüne? ( çok lezzetli oluyor, tavsiye ederim
) ama canım soğanlı menemen istemiyor

@MEnes eşitliği boz

Benim menemen deyince aklıma gelen şey yumurta, domates, biber. O yüzden soğansız diyorum.

Fakat bizimkiler soğanlı yumurta da yapıyor salçayla. Onda da domates, biber olmuyor içinde. O da güzel oluyor. Bu şekilde ikisini birbirinden ayırmak daha iyi bence, soğanı katmaya gerek yok domatesin biberin arasına

Soğanı normalde pek sevmesem de menemende olunca pek dert etmiyorum, arada kaynayıp gidiyor ve yiyorum.
Ama tercihim soğansız olmasından yana olurdu yüksek ihtimal.

Aa salçalı denememiştim hiç. Yağ, soğan yumurta ve üstüne nane kullanırdım. birde salçalı deneyeyim

Soğanı normalde pek sevmesem de menemende olunca pek dert etmiyorum, arada kaynayıp gidiyor ve yiyorum.
Ama tercihim soğansız olmasından yana olurdu yüksek ihtimal.
eşitliği sağlamışsın yine

Soğanı bende nemenemde sevmiyorum

Soğan katıldığında akşam yemeği tadı alıyorum. Kahvaltı tadı vermiyor

Soğansız hiç bir şey güzel olmaz
Soğan sız yahniye yahnimi derim ben 😉
Soğan sız menemen Olmaz..