Hazem
Favori Üye
Ne zaman yayınlanır sence?Aynen.Ama sonra Türkiye'de de yayınlanacak denilmişti.
Ne zaman yayınlanır sence?
Ağzına sağlık ne güzel söyledin öyle. Ya o dönemi anlatıyorlar ya bu. 150 bölüm Ertuğrul çektiler sonra yetmedi oğlu Osman çıktı başımıza, Abdülhamidi, Selçuklusu cidden yetti artık, gına geldi.Biraz da şuralarıma Tarih dizisi veya dönem dizisi lütfen. Yeter artık ya yeter bee kardeşim. Para kazanmanın kolay yolunu bulmuşlar devam ettikçe ediyorlar ettikçe ediyorlar. Yapım hep aynı. Gına geldi artık iyi ki bir Muhteşem Yüzyıl tuttu. Keşke tutmasaymış ya. Tarihin el birliği ile fatihasını okudu sektör artık.
Biraz da şuralarıma Tarih dizisi veya dönem dizisi lütfen. Yeter artık ya yeter bee kardeşim. Para kazanmanın kolay yolunu bulmuşlar devam ettikçe ediyorlar ettikçe ediyorlar. Yapım hep aynı. Gına geldi artık iyi ki bir Muhteşem Yüzyıl tuttu. Keşke tutmasaymış ya. Tarihin el birliği ile fatihasını okudu sektör artık.
Sezon boyunca 3-4 tarih dizisi 10 aksiyon 20 dram dizisi çıkıyor karşımıza nasıl sadece tarih dizileri o kadar çok geliyor anlamadım.Ağzına sağlık ne güzel söyledin öyle. Ya o dönemi anlatıyorlar ya bu. 150 bölüm Ertuğrul çektiler sonra yetmedi oğlu Osman çıktı başımıza, Abdülhamidi, Selçuklusu cidden yetti artık, gına geldi.
Dram ve aksiyon dizileri birbirlerinden çok farklı oluyor ama tarihi diziler aynı şeyleri barındırıp hep bir padişah vb. kişilerin hayatını anlatıyor.Sezon boyunca 3-4 tarih dizisi 10 aksiyon 20 dram dizisi çıkıyor karşımıza nasıl sadece tarih dizileri o kadar çok geliyor anlamadım.
Hep bir devam etme çabasındalar yapım olarak. M.Yüzyıl'dan sonra Kösem Sultan işte Ertuğrul sonrası Osman dizisi hep bir devam ettirme çabası. Farklı bir türü denemeyi düşünmüyorlar ben o yüzden çok rahatsızım. Hep de aynı yapım oluyor.Sezon boyunca 3-4 tarih dizisi 10 aksiyon 20 dram dizisi çıkıyor karşımıza nasıl sadece tarih dizileri o kadar çok geliyor anlamadım.
Tarihi yazan padişahlar,komutanlardır tabii ki onların hayatı anlatılacak bu sadece Türkiyede değil dünyada bütün tarih dizileri öyle.Dram ve aksiyon dizileri birbirlerinden çok farklı oluyor ama tarihi diziler aynı şeyleri barındırıp hep bir padişah vb. kişilerin hayatını anlatıyor.
Nasıl farklı bir tür bekliyorsun ya da istiyorsun mesela?Hep bir devam etme çabasındalar yapım olarak. M.Yüzyıl'dan sonra Kösem Sultan işte Ertuğrul sonrası Osman dizisi hep bir devam ettirme çabası. Farklı bir türü denemeyi düşünmüyorlar ben o yüzden çok rahatsızım. Hep de aynı yapım oluyor.
Tamam zaten ona karşıtlığım yok da bir sezonda 4 padişahın hayatı çok fazla ki hepimiz de biliyoruz çok para getiriyor diye suyunu çıkardıklarını. Bir de mesela TV'lerde 150 bölüm çok fazlayken Ertuğrul bitince öbür sezonun da başlarında direkt Osman'ı yaptılar mesela.Tarihi yazan padişahlar,komutanlardır tabii ki onların hayatı anlatılacak bu sadece Türkiyede değil dünyada bütün tarih dizileri öyle.
Roma İmparatorluğu için dizi yapılsa sence ne anlatırlar?
Nasıl farklı bir tür bekliyorsun ya da istiyorsun mesela?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?