Orijinal dizide her bölüm Fransa'nın ünlü isimleri kendilerini canlandırarak konuk oluyormuş aynı şeyin bunda da olacağını düşününce iyice heyecanlanıyor insan.
Dizi şimdiden heyecanlandırdı dediğin gibi.
Orijinal dizide her bölüm Fransa'nın ünlü isimleri kendilerini canlandırarak konuk oluyormuş aynı şeyin bunda da olacağını düşününce iyice heyecanlanıyor insan.
E şimdi bizde süreler uzun olduğu için 3-4 ünlü konuk mu olacak o zaman.Orijinal dizide her bölüm Fransa'nın ünlü isimleri kendilerini canlandırarak konuk oluyormuş aynı şeyin bunda da olacağını düşününce iyice heyecanlanıyor insan.
Henüz değil.@Aserat orijinalini izleyeceğim demiştin, izledin mi?
Sanmıyorum 1-2 tane olur herhalde.E şimdi bizde süreler uzun olduğu için 3-4 ünlü konuk mu olacak o zaman.
Kesinlikle, Barış Falay bile yeter.
Ona bayılıyorum yaaa
Hem kendisi, hem oyunculuğu çok iyi abla... Özlemiştik, iyi oldu.
Aynen öyle ya bende çok özledim onu
Umarım uzun sürer de doya doya izleriz.
Bunu salı yaparız kesinAyşenil Şamlıoğlu’nu tanıyamadım, eski kahve saç rengi daha çok yakışıyordu bence. Yeni rengi pek yakışmamış gibi? @Aserat
@Forumdash yeni sezon ilk dizimiz belli oldu.
Olsun, ben dizilerimi netten izlediğim için hangi gün oldukları beni ilgilendirmiyor.Bunu salı yaparız kesinUTC ayarında. Hekimoğlu da var
Turk dizileri benim için akşam keyfisiOlsun, ben dizilerimi netten izlediğim için hangi gün oldukları beni ilgilendirmiyor.
Ben güzel planlıyorum tüm olayları, sıkıntı olmuyor. İş güçlerle uğraşırken Türk dizisi, normal boşken de yabancı dizi. Güzel gidiyor öyle.Turk dizileri benim için akşam keyfisiPT'mi doldursun yeter
Zaten senin gibi yapsam internetten izlesem(+yabancı dizilerle birlikte) bitkisel hayatta derler heralde
imreniyorum bazenBen güzel planlıyorum tüm olayları, sıkıntı olmuyor. İş güçlerle uğraşırken Türk dizisi, normal boşken de yabancı dizi. Güzel gidiyor öyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?