Bu dizi çabuk başlasın da ekranlar hakiki K A D I N görsün.
Arada boşluk bırakınca Kadın dizisinin logosuna benziyor.Bu dizi çabuk başlasın da ekranlar hakiki K A D I N görsün.
Zaten ne amaçla yazdığım anlaşılmıştır diye düşünüyorum.Arada boşluk bırakınca Kadın dizisinin logosuna benziyor.
Keşke @kerem burda olsaydı da kaos çıkarsaydım.Zaten ne amaçla yazdığım anlaşılmıştır diye düşünüyorum.
Netflix'te dizisi başlayacak işte onu izleyince susar.Keşke @kerem burda olsaydı da kaos çıkarsaydım.
Bu arada 10.000 olmuşum, yarın konusunu aç.Netflix'te dizisi başlayacak işte onu izleyince susar.
Herve'yi ilk bölümde pek sevemedim ama devam edince bakacağım. Yine de umarım uyarlamada çok karikatürize etmezler çünkü o tarz karakterler Koriş gibi oluyor.ssHerve ve Sofia'yı kimlerin oynayacağını da bir öğrensek. @Özgür
Bir şeyi değil aynı şirkette çalışıyorlar. Ama Barış Falay'la bir ilgisi var diyeyim sadece.Fatih Artman nesi oluyor bu kızımızın.
Umarım kısa zamanda devam edersin.Herve'yi ilk bölümde pek sevemedim ama devam edince bakacağım. Yine de umarım uyarlamada çok karikatürize etmezler çünkü o tarz karakterler Koriş gibi oluyor.ss
Resim isteriz.
Ne olur bu diziyi de abartma fazla, senin abarttıkların hep elde kalıyor. Ben de izleyeceğim yani, ona göre rica ediyorum. @Özgür
Son zamanlarda bir tek Hizmetçiler için bu durum oldu o da sonradan. Yoksa en baştan beri merak edip yükseldiğim dizilerin reytingi de iyi geliyor hep uğurumdan.Ne olur bu diziyi de abartma fazla, senin abarttıkların hep elde kalıyor. Ben de izleyeceğim yani, ona göre rica ediyorum. @Özgür
Onlar 2. sezonda düştü burada yeni diziden bahsediyoruz yani yine tutmadı.
Kesin öyledir canım.Onlar 2. sezonda düştü burada yeni diziden bahsediyoruz yani yine tutmadı.