- Reaksiyon puanı
- 114,319
- Puanı
- 1,060
Neden olmasın. Enes'in sinema geçmişi var nede olsaDesenize Enes Batur'un da gelişi yakındır 😱
Neden olmasın. Enes'in sinema geçmişi var nede olsaDesenize Enes Batur'un da gelişi yakındır 😱
Ne alaka youtuber diye neden öyle diyim? o mesleği yapıyor diye öyle dediğimi düşünmen garip ve komik? Tabiki de var ama böyle gereksiz birisini getirmeye gerek yok. Aşağlamadım sadece kötü bi konuk dedim.Büyük ihtimalle bu yüzden rezalet diyorsun da ondan. E her konuk gelecek diye bir şey mi var? Zaten merak etme her bölüme en az 2-3 konuk geldiğini düşünürsek onlar da gelir. Ha tamam sen sevmiyorsundur da bu arada bu kadar da aşağılanmaz.
Umaıem gelmez. Filmleri bir şeye benzese bariNeden olmasın. Enes'in sinema geçmişi var nede olsa
Bana uyarYeni bölümde muhteşem konuklar var. Birisi en son 10 yıl önce dizi tutturmuş diğeri de saçma sapan bir youtuber. Başka ünlü gelmeyecekse bol bol DicBar sahneleri ile kurtarılmak istenen bölüm geliyor.
Hazır Başak gelmişken youtuber tayfasını da getirin de sonra her bölüm bir tanesini görmeyelim.
Herkes öyle bir ön yargıyla yaklaşınca öyle dedim ama garip ve komik gelmiş sana. Tabiki böyle gelmesi daha güzel.Ne alaka youtuber diye neden öyle diyim? o mesleği yapıyor diye öyle dediğimi düşünmen garip ve komik? Tabiki de var ama böyle gereksiz birisini getirmeye gerek yok. Aşağlamadım sadece kötü bi konuk dedim.
------
Umaıem gelmez. Filmleri bir şeye benzese bari
------
Evet şu kelime asla aşağılamak olmuyor zaten. Ha buna da anlamı kötü diye bilirsin de bu kelimeyi kullanınca bildiğin aşağılamış oluyorsun. Şu kelimeyi yokmuş gibi sayman cidden çok komik.Haftaya Kefareti izlerim bunu internette bırakıcam @Emre Ozansoy Başka konuk mu yok rezalet bi konuk iyi bari gelirse ergenuslar izler reytingler yükselir
Sadece düşüncemi belirtmiştim ama sen ondan demişsin gibi çarpıtmışsın birde. Bu arada kimse demiyorsa ben diyeyim, çok komiksin.Aa sen şimdi youtuber diye öyle söylüyorsun tamam mı birileri bana böyle dedi . Rezalet konuk diyince
Bana uyar
Sana burada demiştim youtuber olduğu için demedim diye ama sen hala öyle sanıyorsun @slhttnmtlŞarkıcı olsa da aynı şeyi derdim youtuber diye demiyorum ki onu nereden çıkardın? Berbat bir konuk kaç milyon tane ünlü var getire getire bunu getirmişler
Ben de senin düşüncen de olmadığımı söylemişim yukarıda zaten benim sana bunu söylememe rağmen mesleği için aşağladığımı düşünmen komik. Sağol sen de öylesinHerkes öyle bir ön yargıyla yaklaşınca öyle dedim ama garip ve komik gelmiş sana. Tabiki böyle gelmesi daha güzel.
Evet şu kelime asla aşağılamak olmuyor zaten. Ha buna da anlamı kötü diye bilirsin de bu kelimeyi kullanınca bildiğin aşağılamış oluyorsun. Şu kelimeyi yokmuş gibi sayman cidden çok komik.
------
Sadece düşüncemi belirtmiştim ama sen ondan demişsin gibi çarpıtmışsın birde. Bu arada kimse demiyorsa ben diyeyim, çok komiksin.
Yok yok merak etme üstteki mesajda youtuber olduğu için rezalet demediğine iyi demiştim.Sana burada demiştim youtuber olduğu için demedim diye ama sen hala öyle sanıyorsun @slhttnmtl
Ben de senin düşüncen de olmadığımı söylemişim yukarıda zaten benim sana bunu söylememe rağmen mesleği için aşağladığımı düşünmen komik. Sağol sen de öylesin