Star Menajerimi Ara - Dizi Yorumları

mesmeso

Moderatör
Katılım
27 Kasım 2016
Mesajlar
17,626
Reaksiyon puanı
9,607
Puanı
860
Yaş
24
Konum
Trabzon
Konukları ben beğenmedim ya. Hikaye güzeldi ama karakter iyi değildi. Çağrı Çıtanak ve Onur Büyüktopçu'nun karakterlerini izlemek beni çok yordu. Ruhi Sarı onlara göre bir tık daha iyiydi. Role de en çok o yakıştı. Bu kadar küçük bir rol içinde Erdem Akakçe harcanmamalıydı bence.

İnşallah Tuğrul ve Gülin arasında bir şeyler yazmazlar. Ceyda geldi senaristler Gülin'i Kıraç'a hayran yazmaya başladı. Ceyda'nın Kıraç'ı kıskandığı yerde de epey güldüm.

İrem ve mıy mıyın sahneleri kadar saçma sahneler izlemedim. O herifin sürekli dizinin ortasında olmasından nefret ediyorum. Diziden çıksa hikaye o kadar güzel akacak ki. Dizinin kamburu bu karakter ama hala görmek istemiyorlar.

Bu La Casa de Papel meselesi beni biraz korkutuyor. Umarım gerekli izinleri almışlardır. Böyle büyük bir işi bu kadar rahat hikaye yapmaları izinsiz olduysa çok baş ağrıtır.

Arzu ve Çınar çok güzel bir ikili oldular. Jülide işi patladı ama en azından Arzu ile güzel kurtardılar.

Bu Bekir beni çok uyuz etmeye başladı. Artık köstebek olarak çıksın da kurtulalım ondan. Dizide fazla gereksiz karakter var.
 

serhatt

Moderatör
Katılım
10 Aralık 2014
Mesajlar
97,276
Reaksiyon puanı
62,919
Puanı
1,060
Ben Jülide ile daha çok beğeniyordum. Hatta yalan olmasın dizi kesitlerini ilk izlemeye başladım. Bu ikili hoşuma gittiği için izliyordum bir ara ama sonrası malum. Bence saçma bir karar verdiler Çınar ve Jülide için. Zaten dizinin işleyen çarklarına habire çomak sokan senaristler var. Başlangıçdaki gibi gitseler dizi bu durumlarada gelmeyecekti.
İçine edildi tüm karakterlerin. Gelen senaristler de etmeye devam ediyor.