Celal Bey'e "Eşiniz şu anda nerede olduğunuzu biliyor mu" gibisinden bir mesajdı "ne yaptığınızı" da olabilir.Yorum yazmaktan göremedim o sahneyikime ne mesaj attı
Celal Bey'e "Eşiniz şu anda nerede olduğunuzu biliyor mu" gibisinden bir mesajdı "ne yaptığınızı" da olabilir.Yorum yazmaktan göremedim o sahneyikime ne mesaj attı
İyi yapmışCelal Bey'e "Eşiniz şu anda nerede olduğunuzu biliyor mu" gibisinden bir mesajdı "ne yaptığınızı" da olabilir.
Ama mesajı atmadı.İyi yapmış
------
Ferisçim hayatım burası Türkiye 2 saate salarlar
Evet ya ne yapmışAma mesajı atmadı.
------
Çınar'ın annesi napmış öyle.
İyi ki geri çekti Jülide'nin annesi kabul etse kötü olurdu.Evet ya ne yapmış
Baya kötü olurdu hemdeİyi ki geri çekti Jülide'nin annesi kabul etse kötü olurdu.
Oh neyse son anda kurtardılar.Baya kötü olurdu hemde
Evet yaOh neyse son anda kurtardılar.
Kahin misin?İyi yapmış
------
Ferisçim hayatım burası Türkiye 2 saate salarlar
Kahin misin?
00.00 da falan reklama girdiğinde kapatıyorum bitmiş oluyor ben içinBölüm bitti sanırım.
Uzun zamandır izlemiyordum. Geçen hafta da sadece bir kısmını izleyebilmiştim özlemişim. Neredeyse hiç sıkılmadım.
Şerif Erol çok iyiydi, uzun zaman sonra yeniden konuk da olsa ekranlarda görmek sevindirdi beni. Çınar ve Jülide'nin sahnelerini de çok beğendim ve Dicle'nin koşarken düşmesi baya iyiydi aklıma geldikçe hala gülüyorum.
Bölümü de çok beğendim. En son bıraktığımda aşırı saçmalamışlardı Beren olaylarıyla.
Ben 2. reklama kadar bekledim ama aynı şeyi gösterdi.00.00 da falan reklama girdiğinde kapatıyorum bitmiş oluyor ben için
Harika bir bölüm gelecek sanırım.YENİ BÖLÜM ÖN İZLEME!
https://twitter.com/x/status/1353451804957134848
Kimden miş kiYENİ BÖLÜM ÖN İZLEME!
https://twitter.com/x/status/1353451804957134848
Benim de batmadıGülben Ergen gözüme batmadı, hayret.
Beklenilen oldu, Feris hamile.Bölümü izleyemedim ders çalıştığım için bölümde geçti mi bilmiyorum ama önizlemenin ilk saniyesinde anladım olayı.
Yok öyle bir şey geçmedi, sanırım Feris'in kendisiyle ilgili hiçbir şey geçmedi.Gülben Ergen gözüme batmadı, hayret.
Beklenilen oldu, Feris hamile.Bölümü izleyemedim ders çalıştığım için bölümde geçti mi bilmiyorum ama önizlemenin ilk saniyesinde anladım olayı.
Serkan'dır herhalde.Kimden miş ki
------
Benim de batmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?