DicBar övgün sahte ama bence gerçekten FerSer'i sen de seviyorsun o konuda dürüst olabilirsin.Yiaaaaa. 😍 😍
DicBar övgün sahte ama bence gerçekten FerSer'i sen de seviyorsun o konuda dürüst olabilirsin.Yiaaaaa. 😍 😍
İki iyi "oyuncu" yan yana gelince güzel gözüktüğünü kabul ediyorum. FerSer saçma bir hikaye içinde olabilir ama ekrana yakışıyorlar.DicBar övgün sahte ama bence gerçekten FerSer'i sen de seviyorsun o konuda dürüst olabilirsin.
Ben FerSer'i daha çok seviyorum DicBar çok mıç mıçDicBar övgün sahte ama bence gerçekten FerSer'i sen de seviyorsun o konuda dürüst olabilirsin.
DicBar'ın sorunu ne onlar iyi oyuncu değil mi.İki iyi "oyuncu" yan yana gelince güzel gözüktüğünü kabul ediyorum. FerSer saçma bir hikaye içinde olabilir ama ekrana yakışıyorlar.
DicBar'da bir tane oyuncu var.DicBar'ın sorunu ne onlar iyi oyuncu değil mi.
İlk bölümlerden sonra ilk defa bir konuk hikayesi baştan güzel başladı.
Peride, Serkan'ın niyetini anlamış.
Haha burası çok iyiydi.Diziye geçiş yaptım.
Dicle ve Emrah barışmış
Aynen, o kısımda çok güldüm.
Çok güldüm bu kısma
Yalnız değilmişimDemin gelen kadın (sanırım Jülide'nin annesi) bir an gözüme Yıldız Tilbe gibi geldi.
------
Jülide'nin annesiymiş.
Evet şaşırdım onaDenizli'de çöp şiş mi?
Şaşırılmayacak gibi değil, Ortaklar'da İstanbul'a daha yakın halbuki.Evet şaşırdım ona
Şaşırılmayacak gibi değil, Ortaklar'da İstanbul'a daha yakın halbuki.
------
Olaylar kızışıyor.
Yorum yazmaktan göremedim o sahneyi kime ne mesaj attıOf Serkan keşke atsaydın o mesajı.