Star Menajerimi Ara - Dizi Yorumları

Fragman vermeyeceklerse de n azından adamakıllı ön izleme verselermiş. Bize ne Beren'den. Jenerikte ismi ajansın çaycısı Bekir, Barış'ın abisi Aydın hatta Dicle'nin ev arkadaşı Meral'den de sonra çıkıyor ama sanki baş rol gibi görüyoruz. Sıktı artık.

Reactions: Emre Ozansoy
Fragman hala yok.
Keşke zamanında ara verip gün değiştirseydi çünkü 1 haftada iki bölüm işi ekibi çok zorladı. Bu hafta yayınlanmasa yine kabulüm olur yeter ki ucu ucuna bölüm yetiştirmesinler.

Reactions: Carpe Diem
Pınar Deniz'i özlemişim...
Dizinin uzun bir aradan sonra yayınlanan en iyi fragmanı olabilir.

Öğretmen'i internete bırakıp bölümü tamamen izlemeye karar verdim gibi.

Reactions: STAR
Allah’ım kapakta Pınar’ı görünce yükseldim.
Fragmanda da güzel görünüyor.

Ama maşallah yine Beren’in saçmalıkları var. 🤮

İki bölümdür Serhat Teoman’dan bahsedip adamı kurgu karakter olarak diziye katmak aşırı saçma olmuş 🤦🏻‍♂️ Ama yakışmış gibi diziye.
Pınar’ın anlaştığı isim de o çok belli.

Yine tatmin olmadım. O kadar bekle gelen fragmana bak. 🤦🏻‍♂️

Reactions: mesmeso
Fragman çok güzel Serhat iyi olmuş menajerliğe.
Pınar Denizin gelmesine sevindim...Haftalar sonra iyi bir konuk oldu...
ŞU Dicleye de güzle bir doğum günü yapın diyecem Beren kesin batırır ..

Fragmanı çıkarmak için gelmedi diye sızlanmamı beklemişler herhalde.
Baba-kız dramı, gençlerin aşkı, üçgen kafalı Beren’in saçma sapan entrikamsıları (bu kısmı görmezden geliyorum), ünlü konuk ve yeni karakter derken her şeyi 1 dakikaya sığdırmışlar iyi olmuş beğendim ben.

Pınar Deniz'i görmek güzel.
Serkan da menajer cephesine hareket getirecek gibi bölümü merakla bekliyorum.

Gençler bu Beren'in Dicle'ye maşl attığı kafenin güvenlik kamerası odası değil mi?

@Aserat @Özgür @mesmeso61 @Yiğitt @STARAN @Emre Ozansoy

Beren yakalanıp buradan da cezasını bulmadan sıyrılırsa ve Dicle takıntısına devam ederse diziyi bırakırım
Bir karakter insanı diziden bu kadar soğutuyormuş onu anladım

Ay bir sakin olun ya herkes bırakma derdine giriyor ortada bir şey yokken.
Takıntıya devam edecek maalesef ama ilk kısım olmasın evet.

Ay bir sakin olun ya herkes bırakma derdine giriyor ortada bir şey yokken.
Takıntıya devam edecek maalesef ama ilk kısım olmasın evet.
Ya ben bu diziyi eğlenmek, baba-kız ilişkisinin düzelmesini görmek için izliyorum. İsmi jeneriğin sonlarında yazan bir karakterin baş rollerden çok sahnelerinin yazılarak kıskançlık ve fesatlıklarını görmek için değil. Dizilerde konuların sakız gibi uzatılmasını sevmiyorum. Mesela bu hafta Sadakatsiz'i de yarısında kapattım. Böyle giderse bu yıl da TV'siz günler geliyor benim için

Reactions: Aserat
12. bölüm özeti ;

@Aserat @Özgür @mesmeso61 @Emre Ozansoy @Yiğitt @STARAN @Gerekli24 @Alos @Dosi

Reactions: hayret bi şey
Bu kare daha çok dikkatimi çekti Emrah da ne ballıymış.

Ekli dosyayı görüntüle 94793
Keşke sadece Emrah'ı değil de üçü birbirini çok sevse. Sıkı dost olsalar. Seyir zevki çok yüksek olur bu üçlünün. Herkes bir yana ilk önce Gülin'in tüm gerçekleri öğrenip Dicle'ye karşı kötü davranmamasını istiyorum
Asistan dostluğunu içeren sahneler diziye en az menajerlerinki kadar renk katar.

Reactions: Aserat